• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

Sen su an istemiyorsun cocuk filan ama bi dusun o kucucuk masum yavruyu senin canindan bi parca bosver kayinvalideni filan sen ve esin istiyorsa yap ama sen dogurucaksin sorumluluk sende sacmalik bence senin ayagini mi bagladilar gitmek istiyorsan git ve cougunu kendi evinde kendi kurallarin altinda büyüt:KK12::KK20:

onemlı olan senın ne ıstedıgın ne hıssettıgın oyle sıparısle cocuk dogurulmaz.. banada soruyorlar cocuk lafımı soyleyıp cekılıyorum cnm.. sen kendını annelıge hazır hıssedıyor musun? ortam ve maddıyat musaıt mı? hem bak yurtdısında yasıyormussun dedıgın gıbı dılını gelıstır yuvanı kur oyle cocuk yap.. cocukla zaten duzenın alt ust olucak hayatın degısecek ıster ıstemez

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...
hamilesin dememizi bekliyorsun sanirim ama,
o kadar test yapmissin doktora gitmissin sanirim psiikolojik seninki..

hamilesin dememizi bekliyorsun sanirim ama,
o kadar test yapmissin doktora gitmissin sanirim psiikolojik seninki..

Adetim hic gecikmediği için bu konularda da pek bi bilgim yok.Aslında evet demenizi cok isterdim ama negatif sanırım :(( kan testi kesin sonuc veriyor mu ??

Çocuk başkaları istedi diye yapılacak bir şey değil, siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün.Hem dil öğrenmeyi çok iyi düşünmüşsünüz, ben sizi mantıklı ve haklı buldum.

Adetim hic gecikmediği için bu konularda da pek bi bilgim yok.Aslında evet demenizi cok isterdim ama negatif sanırım :KK43:( kan testi kesin sonuc veriyor mu ??
INSALLAH hamilesindir canim benim elimde olsada evet desem kendim ayni derttenim seni iyi anliyorum,
umutlandirmak istemem sonra cok uzuluyor insan uzerinden 10 gun gecmis doktorda birsey yok demis,
kan bence kesin sonuc veriyor cunku adeti gecmeden once yapip degeri yuksek olanlar var adetten sonra hayli hayli yuksek olmasi lazim stres yapiyorsan ondanda geciktirio olabilirsin rahat ol hersey nasip..

INSALLAH hamilesindir canim benim elimde olsada evet desem kendim ayni derttenim seni iyi anliyorum,
umutlandirmak istemem sonra cok uzuluyor insan uzerinden 10 gun gecmis doktorda birsey yok demis,
kan bence kesin sonuc veriyor cunku adeti gecmeden once yapip degeri yuksek olanlar var adetten sonra hayli hayli yuksek olmasi lazim stres yapiyorsan ondanda geciktirio olabilirsin rahat ol hersey nasip..

cok tesekkür ederim canım ins en kısa sürede sende hamile kalırsın yüzün güler =)

Daha çok gençsin.
20 yaşında anneliği kaldırabilecek misin?

5 yıl düşünmedik biz de, bu sizin tercihiniz
gerçekten hazır olana kadar bekleyin
erken bence de...

İnsanların hakkımda ne düşündüğünü önemsemeyerek hayatımı on yıl uzattım…Charles Bukovski ;)

Esin dahi olsa kimsenin lafiyla hareket etme. O çocuğu sen tasiyacaksin, sen doğuracaksin yani söz hakki senin. Ne zaman istersen ve hazir hissedersen o zaman yap. Ve bence birak o evden cikmadan 2 3 ay önceyi, kendi evinize adim atmadan ve hayallerini gerçekleştirmeden yapma.

Aileler çocuk yapımına ve zamanına niye karışır hiç anlamam .
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın .

Hamileliğini onların yanında geçirip 1 sene sonra evin hazır olduğunda doğumunu yapıp temiz ve yeni evine geçebilirsin.zaten berabersiniz.hamilelik zor oluyor yardım eden olmayınca en azından işle yemekle camasirla uğraşmadan rahat bir hamilelik yaşarsın yemeğin önüne gelir.sonrada düzenine gecersin.zincire vuramazlar ya diretir gidersin.ben zor günlerden geçiyorum bu ara ondan ilk aklıma bu geldi hamilelikte rahat etmek için biri şart valla.benim kimse yok tabi bide 8 yaşında kızım var zorlanıyorum. Benim bakış açım bu

Back
X