Hamilelik

Sos-yolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
11
5
86
Hayırlı geceler arkadaşlar ben bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Bir hafta önce arefe günü bebeğimi kaybettim. 35 haftalık hamileydim bebeğimin hareketleri azalmıştı son zamanlar ama aklıma kötü şeyler getirmek istemedim arefe günüde hic hissetmeyince apar topar acile gittik bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik cok zor bi durum Rabbim kimseye yasatmasin. Dogum psikolojine alisamamisken bebegimin öldüğüne inanamamisken hemen normal doguma aldilar suni sancı verdiler sabaha kadar 10 saat boyunca sancı çektim cok zordu sonra doğum gerçekleşti bebeğimin boynuna kordon dolanmis doktor oyle soyledi.baya bi dikişim var ne zaman toparlanirim bilmiyorum. Ama bebegimin acısını hic unutamam;( herseyi hazırdı sabırsızlıkla dogumunu bekliyorduk bir anda bayram bana zehir oldu. Yeniden bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum normal doğumdan ne kadar süre sonra yeniden hamilelik düşünülebilir. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum. Cok uzattım hakkınızı helal edin

Rabbim acinizi hafifletsin.
Bence 3 ay sonra düşünebilirsiniz. Insallah hemen olur ve saglicakla da kucaginiza alirsiniz..

Çok üzüldüm Allah sabır versin bir daha yaşama canım adet ol düzene biraz gir iyileş vücut toplarlasin ben bir yıl sonra kaldım herseyin hayırlısı

çok üzüldüm allah sabırlar versin.

bence 6 ay sonra düşünebilirsiniz
ben bir yılsonra düşündüm ama olmadı tedavi gördüm 2 tane düşük yaptım.
düşük arkasından hiç korunmadım.
çok şükür tedavisiz şuan 12 haftalık hamileyim.
darısı başına inşalah , oyüzden çok fazla ara vermeyin, sonra gecikme oluyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…