Merhaba arkadaslar yeni üyeyim buraya bi sorum olucakti benim adetim 21 gunde bir geliyor en son adetim 1 nisanda geldi ve 6 sinda bitti 10 nisanda iliskiye girdik korunmasiz icime bosaldigini soyledi sizce hamilemiyim sağ kasıgimda agri var
kızlar benim de bugün adet olmam lazım ama olmadım. 10 aylık bir kzıım var kırk yılın başı korunmadan beraber olduk acaba hamileyimim diye şuan meraktan ölüyorum. üç gün önce gebelik testi yaptım ama negatif çıktı tabii o zaman reglim geçmemişti. offff kafamda bi sürü soru
kızlar benim de bugün adet olmam lazım ama olmadım. 10 aylık bir kzıım var kırk yılın başı korunmadan beraber olduk acaba hamileyimim diye şuan meraktan ölüyorum. üç gün önce gebelik testi yaptım ama negatif çıktı tabii o zaman reglim geçmemişti. offff kafamda bi sürü soru
Merhaba, herhangi bir hamilelik belirtisi var mı? Adet dönemin geçmişse en az bir haftada kesin sonuç alırsın gebelik testinde. Ama bekleyemem diyorsan kan testi yaptırabilirsin :)
Benimde reglim 21 gunde bir oluyordu yani 3 hafta temiz 1 hafta adet olarak hic saşmazdi.
Yumurtlama da bildigim kadariyla 2.haftada yani adete 1 hafta kala oluyor.
Cunku bende oyleydi.
Umarim hamilesindir