Hamılelık

Gamzelim3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2
0
1
30
Haziran ayında ilk bebegımı kucağıma alıcam allahın izniyle ama korkuyorum normal doğumdan epidural doğum nasil yardımcı olursanız sevinirim

Haziran ayında ilk bebegımı kucağıma alıcam allahın izniyle ama korkuyorum normal doğumdan epidural doğum nasil yardımcı olursanız sevinirim
Allah kurtarsın inşallah. Benim ilk doğumum da epiduralle normal doğum yapmıştım. Belli bir açılman olmadan yapmıyorlar epidurali. 6 cm di yanlış hatırlamıyosam. Doğum sonrasında sırt kısmım çok ağrımıştı. Yorumları okuyunca sonrasında başı ağrıyıp çocugunu kucana almada zorlananlarda var. Dayana biliyorsan epiduralsiz yaptır normal doğum olursa eğer. Zaten %60 ını çekmiş oluyosun sancının. Tabi bu benim fikrim. 2. yi kısmet olurda sonuna kadar götürebilirsem epiduralsiz düşünüyorum ben.

Belki dikişin olmaz canim bilmiyorum normal dogum nasildir iki sezeryan oldum buda mecbur sezeryan olacak kismetse ilkinde cok bekledim normal dogum icin ama ne sanci ne acilma 42 haftayi oyle bitirmistim saglikla kucagina alirsin insallah korkma kimsenin hikayesini okuyup dinleme herkesin süreci farkli ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…