Hamilelik

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Herkes kafana hiç birşeyi takma bebeğini dusun diyor ama hayat haliyle sorunlar sıkıntılar oluyor..siz nasıl bu durumla baş ediyorsunuz veya hamileyken nasil bas ettiniz merak ediyorum ? Bebeğimi Dusuneyim diyorum ama yine de kafama takip uzulduklerim oluyor bebeğim etkilenir mi emin olamıyorum :KK1::mad::KK61:

Kaç aylık hamilesin canım ben de stres altındayım özellikle iş hayatından dolayı ne kadar engellesekte çağımızın hastalığı stres

ama arada sakin müzikler dinliyorum bebeğimle konuşuyorum dua edıyorm

Kaç aylık hamilesin canım ben de stres altındayım özellikle iş hayatından dolayı ne kadar engellesekte çağımızın hastalığı stres

ama arada sakin müzikler dinliyorum bebeğimle konuşuyorum dua edıyorm
Kismetse 13 haftalik henuz. .İlla ki insan stresli oluyor,kafama takıyorm bende aslında bebisler sağlıklı olsun da diğer sorunlar gelir geçer

Mümkün degilki stres sıkıntı olmadan. Ne kadar uğraşıp kafa dagitsakta bi yerden giriyor birşey haydi yine baştan

Herkes kafana hiç birşeyi takma bebeğini dusun diyor ama hayat haliyle sorunlar sıkıntılar oluyor..siz nasıl bu durumla baş ediyorsunuz veya hamileyken nasil bas ettiniz merak ediyorum ? Bebeğimi Dusuneyim diyorum ama yine de kafama takip uzulduklerim oluyor bebeğim etkilenir mi emin olamıyorum :KK1::mad::KK61:
valla canım stressiz olmuyor ne yazık ki :( sadece şunu söyleyebilirim eğer gerçekten çok dert edilecek birşey değilse kendine dert etme. zaten hamilelik dönemi duygularımız hormonlarımız tavan yapmış durumda :) ben iş hayatımda çok stresliydim en sonunda 32. haftada dr çalışamaz raporu verdi ve izne ayrıldım o günden beri çok rahatım :) şuan 37 + 5 haftalığım bebeğimin dünyaya gelmesinden başka birşey düşünemez oldum. sende öyle olacaksın bebeğini düşün ve onunla bol bol konuş birdaha bebeğimize bu kadar yakın olamıcaz unutma ;) dünyaya geldiklerinde karnımızda ki gibi olmayacaklar tadını çıkartmalıyız öyle değil mi ;)

Evet bebek etkileniyor stresten hatta bu etki doğumdan sonraki dönemlerde de devam ediyor bende stresli günler yaşadım bebeğime zarar verdim ama insanın elinde değil ki zaten hormonlarda etkiliyor iyice üzülüyorsun

Benim de iş stresim yoğundu, 32dr ayrıldım hemen izne, biraz rahatladım

Üzgünüm ama herkesin söylediği ve bencede doğru olan bişey var. Stresli hamilelik = stresli bebek.. hamilelik rahat geçerse bebekte rahat bebek oluyor sürekli aglamıyor. . Seni anlıyorum canım bende çalışıyorum ve benimde yogun ve yorucu bi iş hayatım var. Elimden geldiğince gülüp geçiyorum. Biraz da bu dünyada hersey geçici ben bunu fark ettim.. o düşüncelere yönel daha iyi olur inşallah hersey bebeklerimız için. .

ben çok alakalı olduğunu düşünmüyorum.İlk hamileliğimde hamile oldugumu öğrendikten 15 gün sonra annemin göğüs kanseri oldugunu öğrendm.Bütün hamileliğim stres ve üzüntü içinde geçti.Kolay da bi bebeklik geçirdi oğlum sürekli ağlamalar yoktu uyku düzeni zorlamadı.Stresliyim bebeğim etkileniyomu diye üzülünce daha çok etkileniliyo bence.

Kaç haftalıksınız bilmiyorum. İlk aylarda bebeğimin hareketlerini hissetmediğim zamanlarda çok anlamıyordum onun etkilendiğini. Ama şimdi... Ağladığımda, üzüldüğümde, strese girdiğimde hareketleri azalıyor. Emin olun çok etkileniyorlar.

Back
X