Hamilelik

Dry75tgl

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
122
40
13
Kızlar oncelikle slmlar bende yeni üyeyim en son regl tarihim 23.08 ve dun regl olmam gerekiyodu reglime 3 gun kala gögüslerime agrilar girdi normalde de 2 hafta kala siser ve agri olurdu simdi sadece agri var ve sag kasigimda agri var bende dayanamayip bugun idrar testi yaptm ve sonuc negatif cikti ama dogru mu yaptim orasi muamma testi negatif cikipta aramzda hamile olan var mi? Bu konuda beni de bilgilendirirmsiniz?

BENCE BİRAZ DAHA BEKLEMEN GEREKİYOR TEST İÇÇİN

kac gunde bır reglı oluyorsun canım sankı baya gecmıs gıbı eger 28 veya 30 gunde bır oluyorsan.. genelde hcg hormonu artıs gosterdıgınde testın negatıf cıkması cok dusuk bır ıhtımal amam bır test daha yapabılırsın emın olmak ıcın

Ben adet takvimi kullaniyorm ve ona gore 37 gunde bire denk geliyor yani dün olmam gerekiyodu sadece 1 gün geçti.

Adeti gectikten bi hafta sonra ogrenen cok insan var cnm hani gec dollenme olayi o yuzden moralini dusurme sakin olurmu

Ben de bugün P. Early testini yaptım reglim pazar ama negatif çıktı öncesinde çok su içmiştim 1 litreden fazla. İdrarı seyrettiği için negatif olmuş olabilir mi acaba

Ben de bugün P. Early testini yaptım reglim pazar ama negatif çıktı öncesinde çok su içmiştim 1 litreden fazla. İdrarı seyrettiği için negatif olmuş olabilir mi acaba
Galiba testen. Dogru sonuc alabilmek icin idrarin 4 saatlik olmasi gerekiyomus ben ole bise yapmamistm bununda bi etkisi olabilir mi? 1.5 litre su icmek dogru bise mi

Bu gec dollenme olayi ne sekilde oluyo bi biginiz var mi? Yumurtlama ile ilgili mi
Bazen gec yumurtluyosun bazen ayda iki kere yumurtlayabiliyosun ve buda adet donemine yakinda olbiliyo demisti doktorum o yuzden gec cikabiliyo mesela adete 7 gun kala hamile kalan var onlar adetten ancak 8 gun sonra pemve cizgi gorebiliyo mesela

Galiba testen. Dogru sonuc alabilmek icin idrarin 4 saatlik olmasi gerekiyomus ben ole bise yapmamistm bununda bi etkisi olabilir mi? 1.5 litre su icmek dogru bise mi
Sabah yapin demelerinin sebebi bu idrarda seyreltiyo ama gece bisey icmedigin icin o dort saat cikma ihtimsli yuksrk oluyo cnm

Biraz kilo verebilmek için çok su içiyorum dayanamadım eve dönerken aldım yaptım hemen keşke bekleseydim çok moralim bozuldu

Biraz kilo verebilmek için çok su içiyorum dayanamadım eve dönerken aldım yaptım hemen keşke bekleseydim çok moralim bozuldu
Bence de sabretmek de fayda olucak bizler icin insallah sonuda bekledigimiz gibi.olur bende test yaptm sonuc negatif cikti

Sabah yapin demelerinin sebebi bu idrarda seyreltiyo ama gece bisey icmedigin icin o dort saat cikma ihtimsli yuksrk oluyo cnm
Bende sabahtan yapmstm ama 3. De yaptim testi ve nasil yapmam gerektigini bilmeden olesine yaptm yani ama sonucu degistrmez galiba genede sonuc negatif

Sağol canım bir kaç gün sabredicem ozamn ya da dayanamayıp bir test daha alıp sabah yapıcam :)
Seninde mi adet gunun gecikti benim sadece 1 gun gecikti bende senin gibi sabah apar topar yaptim negatifi gordum suanda sag kasigimda agri var ve normalinde reglime 2 hafta kala goguslerim siser ve agirirdi simdi reglime 3 gun kala sadece agri var negatifi gordukten. Sora hamile olma olasiligini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…