Hamilelik

Benim daha 3 gün var ama çok hikaye okudum negatifi gördükten snra bebişinin varlığını öğrenen inşallah bizimde öyle olur.

Benim daha 3 gün var ama çok hikaye okudum negatifi gördükten snra bebişinin varlığını öğrenen inşallah bizimde öyle olur.

Insallah ole olur ama ben daha test yapmayi dusumuyorum regl olana kadar beklerim cok zaman asimina ugrarsa ozaman bidaha belki Allah büyük

Bende sabahtan yapmstm ama 3. De yaptim testi ve nasil yapmam gerektigini bilmeden olesine yaptm yani ama sonucu degistrmez galiba genede sonuc negatif
Hic oyle dusunme sabsh idrarinda bile silik cikiyo ilk ildrarla yapmalisin sabah idrarinda silik cikan kisiler gun ici telrarliyo hic bisey cikmiyo

Hic oyle dusunme sabsh idrarinda bile silik cikiyo ilk ildrarla yapmalisin sabah idrarinda silik cikan kisiler gun ici telrarliyo hic bisey cikmiyo
Aslinda kendimi negatif cikmasina inandirdim ama bu kasik agrisi ve bacak agrisi nerden cikti bilmiyorm geriliyo kasigim resmen

merhaba kızlar, gebelik testime bakar mısınız çok çok silik ama sizce pozitif olabilir miii??

sanki pozıtıf gıbı benımde ılk boyle cıkmıstı suan hamıleyım.. bence bır test daha yap aynı cıkarsa kan testi yaptır :)

Bugün öğleden sonra hemen hastaneye gittim özele ama doktor olmadığı için yapamayacaklarını söylediler. Pazartesiye kaldı umutlar. ClearBlue'nun erken gebelik testini aldım dijital olan. Sabah birde onu yapacağım

hayırlı olsun ınsallah iyi sonuclar alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…