Seninde mi adet gunun gecikti benim sadece 1 gun gecikti bende senin gibi sabah apar topar yaptim negatifi gordum suanda sag kasigimda agri var ve normalinde reglime 2 hafta kala goguslerim siser ve agirirdi simdi reglime 3 gun kala sadece agri var negatifi gordukten. Sora hamile olma olasiligini dusunmuyorum
Benim daha 3 gün var ama çok hikaye okudum negatifi gördükten snra bebişinin varlığını öğrenen inşallah bizimde öyle olur.
Insallah ole olur ama ben daha test yapmayi dusumuyorum regl olana kadar beklerim cok zaman asimina ugrarsa ozaman bidaha belki Allah büyük
Evet sabah saat 11 de yapmstm ama ondan once afedersin ama tuvalete cikmstmTesti sabah mı yaptın
Testi sabah mı yaptın
İdrar testinde ögrendim kasiklarimda sancı vardı tuhaf öylesine aldım testi yaptim iki sene boyunca her ay yaptigim gibi cok sükürIdrar testi yoluylami ogrendiniz yoksa kan testimi bi belirtisi var miydi sizde
O zaman sen kesin hamilesin. Çünkü ilk idrarınla yapmadığın halde ikinci çizgi çıkmış.Evet sabah saat 11 de yapmstm ama ondan once afedersin ama tuvalete cikmstm
Ama kuzum sen negatif çıktı yazmışsın. Ben ikinci çizgi çıktı sanmıştım. Ama daha regli olmana var daha belli olmazO zaman sen kesin hamilesin. Çünkü ilk idrarınla yapmadığın halde ikinci çizgi çıkmış.
Hic oyle dusunme sabsh idrarinda bile silik cikiyo ilk ildrarla yapmalisin sabah idrarinda silik cikan kisiler gun ici telrarliyo hic bisey cikmiyoBende sabahtan yapmstm ama 3. De yaptim testi ve nasil yapmam gerektigini bilmeden olesine yaptm yani ama sonucu degistrmez galiba genede sonuc negatif
Benim reglim geciyor canim 3 gun gecti ben adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatifdiAma kuzum sen negatif çıktı yazmışsın. Ben ikinci çizgi çıktı sanmıştım. Ama daha regli olmana var daha belli olmaz
Aslinda kendimi negatif cikmasina inandirdim ama bu kasik agrisi ve bacak agrisi nerden cikti bilmiyorm geriliyo kasigim resmenHic oyle dusunme sabsh idrarinda bile silik cikiyo ilk ildrarla yapmalisin sabah idrarinda silik cikan kisiler gun ici telrarliyo hic bisey cikmiyo
Kızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun .sizce nasıl
41 Yasin oku lütfenn dualarım isteyen herkezlehayırlı olsun saglıkla dogsun inşallah ne olur bizede dua et
Eki Görüntüle 1892085 merhaba kızlar, gebelik testime bakar mısınız çok çok silik ama sizce pozitif olabilir miii??
sanki pozıtıf gıbı benımde ılk boyle cıkmıstı suan hamıleyım.. bence bır test daha yap aynı cıkarsa kan testi yaptır :)Eki Görüntüle 1892085 merhaba kızlar, gebelik testime bakar mısınız çok çok silik ama sizce pozitif olabilir miii??
sanki pozıtıf gıbı benımde ılk boyle cıkmıstı suan hamıleyım.. bence bır test daha yap aynı cıkarsa kan testi yaptır :)
hayırlı olsun ınsallah iyi sonuclar alırsın :)Bugün öğleden sonra hemen hastaneye gittim özele ama doktor olmadığı için yapamayacaklarını söylediler. Pazartesiye kaldı umutlar. ClearBlue'nun erken gebelik testini aldım dijital olan. Sabah birde onu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?