KIZLAR IYI AKSAMLAR YENI UYEYIM 1 SENELIK EVLIYIM 1 SENEDIR ESIM KORUNUYORDU BU AY BIRAKTIK REGL HAFTAMDAYDIM TAM GUN BILMIYORUM 7 DFA TEST YAPTIM DAYANAMDIM AMA CIKMADI BUGUNDE ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM YINE CIKMADI AMA TATMIN OLAMIYORUM YARIN KAN VERMEYE GITSEM MI ACABA ? ERKEN GEBELIK TESTI YANILMIS OLABILIR MI
Ayy kiyamam sen daha ilk aylarda bu kadar stres yapma canım kendini rahat birak gerci bende ilk basta heyecanla Test Kolik gibi olmustum ama hüsrana ugramaktan Test almayi biraktim bu bekleyisim iki seneyi buldu simdi sükür 6 haftalik oldu melegim inşallah sen en kisa zamanda hamile kalirsin canım ama stres yapma :)KIZLAR IYI AKSAMLAR YENI UYEYIM 1 SENELIK EVLIYIM 1 SENEDIR ESIM KORUNUYORDU BU AY BIRAKTIK REGL HAFTAMDAYDIM TAM GUN BILMIYORUM 7 DFA TEST YAPTIM DAYANAMDIM AMA CIKMADI BUGUNDE ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM YINE CIKMADI AMA TATMIN OLAMIYORUM YARIN KAN VERMEYE GITSEM MI ACABA ? ERKEN GEBELIK TESTI YANILMIS OLABILIR MI
Gecikmen kac gün oldu ki simdi caninKizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim kan verdim dedigim gbi 1 gun geciktikten sonra negatif ama hala olmadim goguslerim sis patliycak buyufulrr ve uclari cok agriyor ve devamli affdersinjz gazim var adet sancisi gbi haf
Canım gec döllenme olsa bile 6günün gecmis kanda cikardi ama Eger sen stres yaptiysan sükülemiyor da olabilirsin Ben stres yapip hamileyimdir diye kac kere gitim Doktora oda bana regl söktürücü verip Eve gönderiyordu ama inşallah diledigin gibi hamilesindir canım bir kac gün stres yapmadan bekle iyi sonuc alirsin insallah:)Ben kanin garanti oldugunu biliyorum ama cogu kisiden kanda cikmadi baya sonra hamile oldgumu ogrndim diyenleride duyuyirum bu ara ama bu durum bende olur mu bilmiyorum kizlar var mi kanda cikmama ihtimali beni aydinlatin lutfen bide hafif kasiklarimda 3 gundur adet olacam gbi agri var
Yarin testini tekrarla canım inşallah pozitif haydi hayirlisi haberini aliriz:)Su an 6 gun geciktim :)
Icimdeki his hamilesin diye geciyor inşallah öyledir daha önce böylesi gecikmelerin yoksa normal degilse o zaman hamillesindir gülüm:)Canim test yapmaya elim gtmiyo o yuzden ayin 5 ine kadr bekliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?