Hamilelik

noname01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
142
103
13
31
KIZLAR IYI AKSAMLAR YENI UYEYIM 1 SENELIK EVLIYIM 1 SENEDIR ESIM KORUNUYORDU BU AY BIRAKTIK REGL HAFTAMDAYDIM TAM GUN BILMIYORUM 7 DFA TEST YAPTIM DAYANAMDIM AMA CIKMADI BUGUNDE ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM YINE CIKMADI AMA TATMIN OLAMIYORUM YARIN KAN VERMEYE GITSEM MI ACABA ? ERKEN GEBELIK TESTI YANILMIS OLABILIR MI

7 testten birinde mutlaka çıkardı canım gebe olsan bende bu kadar takma kafana adetin gecikirs kan testi yaptır içinde rahat etsin

Adet geçirmesinden 1 gün Sonra yaptırdım kan testi ama değer 0.20 çıktı doktor 48 Saat Sonra Tekrar yapalım Çocuk yok diyemem dedi ama Ben gitmedin ve Hala adet olmadım

Kimisi geç döllenme olmuş olabilir diyo

o zaman git canım doktora bekleme bence bi test yaptır garanti altına al :)

Canim ayin 1ine kadar bekliycem eger olmassam umudum olacak yine insallah alacam test

Oooo cok heyecan ve stres var bu konuda... Test alma kan testi yaptir.

Ayy kiyamam sen daha ilk aylarda bu kadar stres yapma canım kendini rahat birak gerci bende ilk basta heyecanla Test Kolik gibi olmustum ama hüsrana ugramaktan Test almayi biraktim bu bekleyisim iki seneyi buldu simdi sükür 6 haftalik oldu melegim inşallah sen en kisa zamanda hamile kalirsin canım ama stres yapma :)

Kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim kan verdim dedigim gbi 1 gun geciktikten sonra negatif ama hala olmadim goguslerim sis patliycak buyufulrr ve uclari cok agriyor ve devamli affdersinjz gazim var adet sancisi gbi haf

Hamilelik öyle fırt diye olacak bir durum değil malesef çok kolay olmuyor stres yapmayın. buda adetinizin gecikmesini sağlar ve yalancı belirtiler yaşarsınız

Kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim kan verdim dedigim gbi 1 gun geciktikten sonra negatif ama hala olmadim goguslerim sis patliycak buyufulrr ve uclari cok agriyor ve devamli affdersinjz gazim var adet sancisi gbi haf
Gecikmen kac gün oldu ki simdi canin

Haklisiniz bende oyle dusunuyorum zaten hamile olduguma dair umudum yok ama ilk defa boyle geciktim sanirim bu ay cok fena abarttim bu durumu dogrusunu soylemek gerekirse 1 senedir hep isteyen bendim simdi korunmayi birakinca hemen olsun istedim ve ilk aydan bu kadar panik yaptim ama bu ay olmassam bana tecrube oldu asla boyle heycana panige strese grmiycem

Canim ayin 25 olmam lazimdi yani yaklasik 6 gun falan geciktim bakin simdi kizlar bende su sorun var benden kan testine gtmeden once kahverengi nogut buyuklugunde 2 tane leke geldi ben adet olacam herahlde dedim ama olmadim bu dedigim ayin 23 gbi oldu ayin 26 si kan verdim 0.20 cikti doktora gtmedim ben evde baktim sonuca eczacim yok dedi bende olacam diye bekledim ama hala bisey yok o lekeden sonra gelen giden yok ama gogsum patliycak

Ben kanin garanti oldugunu biliyorum ama cogu kisiden kanda cikmadi baya sonra hamile oldgumu ogrndim diyenleride duyuyirum bu ara ama bu durum bende olur mu bilmiyorum kizlar var mi kanda cikmama ihtimali beni aydinlatin lutfen bide hafif kasiklarimda 3 gundur adet olacam gbi agri var

Canım gec döllenme olsa bile 6günün gecmis kanda cikardi ama Eger sen stres yaptiysan sükülemiyor da olabilirsin Ben stres yapip hamileyimdir diye kac kere gitim Doktora oda bana regl söktürücü verip Eve gönderiyordu ama inşallah diledigin gibi hamilesindir canım bir kac gün stres yapmadan bekle iyi sonuc alirsin insallah:)

Canim ben doktora gttimde 1 gun gecikmistim :)

Canim test yapmaya elim gtmiyo o yuzden ayin 5 ine kadr bekliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…