- 31 Ekim 2016
- 18
- 2
- 1
- 27
Gülüm gecikmenin ilk gününde cikmaya bilir ama artik cıkar bence haydi önce evde bir Test yap sonra kan tahlili yaptir ve bize güzel bir haber verSenin icindeki hisleri sevsinlerr kiz :) yazarken elinden bal damlamis :) sabah sabah yuzumu guldurdun :) bugundr bisey yok hrr sabah heycanla acaba ic camasirda bisey var mi diye uyaniyorumbende en basindan beri hep hamileyim diyodum ama kanda hala negatif cikmasi dusunduruyo
Arkadaşlar ben 1.5 alyık evliyim eşimle 24.10.2016 da adet oldum 4 gün sürdü 4. Gün sonunda ilişkiye girdik bugün 3 gün oldu akıntım ve sol kasığımda hafif agrı ve seğrime oluyor kasıklarımın üstüne eğilemiyorum batıyor hamile olabilirmiyim acaba lütfen yardım kaç gün sonra test yapmalıyım sizce anne olmayı cok istiyorum
canım ihmal etme git bi doktora kan tahlilide yaptır muayenede ol. oyle bekleme belki mudale olması gereken bi durum vardır. mesela benim lekelenmem oldu diye düşük riskine karşın ilaç vermişti belki sanada ilaç bişe vermesi gereke bilir. hade kalk bi doktora gittSenin icindeki hisleri sevsinlerr kiz :) yazarken elinden bal damlamis :) sabah sabah yuzumu guldurdun :) bugundr bisey yok hrr sabah heycanla acaba ic camasirda bisey var mi diye uyaniyorumbende en basindan beri hep hamileyim diyodum ama kanda hala negatif cikmasi dusunduruyo
bilmeden yerleşme lekesi demişsin ama yanılıyorsun canım. bence kendi kendine teşhis koymaktansa doktora gitmelisin. bu arada folik asit içmiyorsan folik asite başlaman iyi olacak . en azından doktor bunları açıklar sanaHayal masal ....canim ben o gelen lekenin yerlesme lekesi oldugunu dusunuyorum cunku arkasi gelmedi bir defa geldi baska gelmedi o lekeden ....bide merak ettigin kizlar yerlesme lekesinden kac gun sonra cocuk testlerde cikiyo acaba yerlesme olayi ne daha dgrusu???
canım bak yaklaşık 1 hafta gecikmişsin bu bebekte olabilir başka bişeyde. ben doktora gitmeni öneririm. belkide hamilesin ve duyacağın güzel haberi şuan farkında olmadan erteliyorsun.Canim cok korkuyorum tek cizgi cikar diye gtsem alsam bilemiyorum ki simdibide ben folik asite baslayali 1 ay oldu kullaniyorum aksatmadan canim cocuk dusundugumuzde gidip muayene oldum ve folik asit istedim
Canım icin nasl rahat edecekse onu yap Ben iki senedir hic saglik problemi olmadigi Halde hamile kalmayi bekleyenlerdenim her ay hüsrana ugramaktan bikmistim ve iki ay önce hamile oldugumu ögrendim ama malesef kimyalsal gebelik yasadim ve iki hafta önce Gene hamile oldugumu ögrendim ve dört gün önce sadece peceteye Gelen kanli akintim oldu yarim gün kadar sürdü doktor beklememi söyledi eyer cogalirsa Gene kimyalsal gebelik tir dedi ama süküler olsun devami gelmedi ve carsambaya randevum var dün Gene Test yaptim pozitif cikti yani dört bes gün gecince tekrarla korkutma kendini canım Allah nasip etsin hic streste yapma bu ay olmasada gelecek ayda olur inşallah deyip testini yap hayirlisiyla:)Narrem adinida bilmiyorum canim daha adetime 15 gun kala test yapmaya basladim ben ay ne kadar aptalimisim :)))))hep tek cizgi hep tek cizgi falan midem bulaniyo artik tek cizgulerden buda bende bi korku haline geldi yine tek cIzgi gorursem diyeno yuzden ben ayin 5 ine kadar beklemek istiyorum bu korkuyu yenmek icin hani psikolojik biseyse bile en fazla ayin 5 ine kadar olmam lazim yani o zaman kalkr evde cubuk alir yaparim :)
Canım kimyalsal gebeligi farkina varmadan cogu kadin yasiyormus ama Erken gebelik testini yapip hamileligin farkina vardiktan sonra yasayanlar hüsrana ugruyorlar ama regl olmadigi Halde birkac gün bekledikten sonra gec regl oldum deyip farkinda olmadan kimyalsal gebeligi yasayanlar da var cünkü gebelik kendi kendine solandigi icin kürdaja gerek olmadigi icin doktorlar birsey yapamiyorlar Allah kimseye yasatmasin uzun süren bekleyisin kisa süren sevinci oluyor canımCanim cok gecmis olsun ve senin adina cok mutlu oldum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel bi duygu yasiyosun su an :) haklisin korkunun ecele faydasj yok yarin test alicam bugunde bi gecsin istiyorum....birde bu kimyasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?