Hamilelik

aysegulyyc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
23
3
1
32
Mrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim

Mrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim
iltihabın fazlaysa olabiliyor. benimde vardı ki hala var ilaç kullandım benim gebeliğe engel başka sorunumda vardı gerçi ama o geçtikden sonra enfeksiyon için ilaç kullanmadan gebe kalamadım. senin nasıl kokulu mu kokusuz mu

Ben gebe kaldim ama dusukle sonuclandi. Egerki enfeksiyon tedavi edilmezde hamile kalirsan dusuklede sonuclanabilir tedbirini al

Meraba benimde bat 8 kasım ama belirtileri yaşıyorum sanki heyecanlı bekleyişler bakalım hayırlısı :kahve:

Ben kaldım doktor hemen antibiyotik tedavisi verdi. Geçti çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Benim idrar yollarımda iltihap vardı hamielik istiyorum diye doktor bana vagihex diye fitil verdi hamileliği engellemiyormuş ve bebeğe zarar vermiyormuş. O dönem hamile kaldım.

Kokusuz cnm şuan regl günüme 2 gün var ama adet olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğüs agırısı da var. İki gübn daha beklicm ve doktor ilaç yaZdı antibiyotik kullanmak için hastlk gününü bekliyorum

Kokusuz cnm şuan regl günüme 2 gün var ama adet olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğüs agırısı da var. İki gübn daha beklicm ve doktor ilaç yaZdı antibiyotik kullanmak için hastlk gününü bekliyorum
Hamileyken aynı sebepten antibiyotik ben de kullandım

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Back
X