Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iltihabın fazlaysa olabiliyor. benimde vardı ki hala var ilaç kullandım benim gebeliğe engel başka sorunumda vardı gerçi ama o geçtikden sonra enfeksiyon için ilaç kullanmadan gebe kalamadım. senin nasıl kokulu mu kokusuz mu
Benim idrar yollarımda iltihap vardı hamielik istiyorum diye doktor bana vagihex diye fitil verdi hamileliği engellemiyormuş ve bebeğe zarar vermiyormuş. O dönem hamile kaldım.
Kokusuz cnm şuan regl günüme 2 gün var ama adet olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğüs agırısı da var. İki gübn daha beklicm ve doktor ilaç yaZdı antibiyotik kullanmak için hastlk gününü bekliyorum
Kokusuz cnm şuan regl günüme 2 gün var ama adet olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğüs agırısı da var. İki gübn daha beklicm ve doktor ilaç yaZdı antibiyotik kullanmak için hastlk gününü bekliyorum
Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız