- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aysegulyyc
Mrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iltihap engelliyo sanırım ama onun için ilaç kullanıp geçiyo zatenMrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim
iltihabın fazlaysa olabiliyor. benimde vardı ki hala var ilaç kullandım benim gebeliğe engel başka sorunumda vardı gerçi ama o geçtikden sonra enfeksiyon için ilaç kullanmadan gebe kalamadım. senin nasıl kokulu mu kokusuz muMrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim

Benim idrar yollarımda iltihap vardı hamielik istiyorum diye doktor bana vagihex diye fitil verdi hamileliği engellemiyormuş ve bebeğe zarar vermiyormuş. O dönem hamile kaldım.Mrb kızlar bende aşırı derecede bel ağrısı var ve idrar yollarımda iltihap çıktı bu hamile kalmamı engellermi şimdiden tşk ederim
Aşkımhamileliği
enfeksiyon
Kokusuz cnm
Hamileyken aynı sebepten antibiyotik ben de kullandımKokusuz cnm şuan regl günüme 2 gün var ama adet olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğüs agırısı da var. İki gübn daha beklicm ve doktor ilaç yaZdı antibiyotik kullanmak için hastlk gününü bekliyorum