Hamilelik

aysegulyyc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
23
3
1
32
Kızlar mrb ben geçen ay idrar yollarımda iltihap var diye antibiyotik ilaç kullandım 10 gün kdr şuan adetimede 1 gün var ama adet olacakmışım hissi yok sadece belim ağrıyor normalde göğüs ağrısı karın ağrısı çekerdim sizde adet gecikmesimidir ilaçlardan dolayı yada gebe olabilirmiyim tşkler şimdikten

Adete Bi gün varsa yüksek olasılık testte çıkar. Test yapmadın mı

Geçince yapman en doğrusu tabi. Ama merakın varsa çokta etken değil. Geç döllenme yoksa tabi

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 6gün gecikti yani ilişkiye gireli 9 gün uoldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 6gün gecikti yani ilişkiye gireli 9 gün uoldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun
Biraz beklemelisin canım hemen çıkmaz zaten. İnşaAllh hamilelik vardır tabi ama benmde gebelik istediğim ilk zamanlarda bulantım oluyodu herlde çok istedğimden psikolojikmen. Ama gerçkten hamile kaldğmdan belirtiler sonrdan geldi bulantı yorulma yada iştahsızlık gibi olanlar. Ben ilişkiden 11 gün sonra test yaptm çok silik çıkmştı. En idealide 14 15 gün geçmesi. Biraz daha bekle istersen

Bekliyorum şuan zaten elden başka ne gelirki çok istiyorum ama adetten iki gün öncesi olması korkutuyo beni herkez imkansız diyor internetten arastırıyorum olabilme ihtimali var yazıyor beni korkutuyolar hamilelik yoksa bile neden hasta olmadım çok güzel hayallerim vardı kırdılar hep

Back
X