hamilelik

deryamelis654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
14
3
1
38
kızlar merhaba bir derdim var.4 haftalık hamile iken hcg degerim 59 770 çıktı.sizce ikiz olabilir mi.yoksa normal mi 1 haftada adet tarihini koydular ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı.en son 9 hafta 4 günlükken gittim kesenin içinde tek gebelik görünüyordu.çift olsa sıkıntı çünkü eltim 4 kez tüp bebek koydurdu tutmadı.kayınım da yılbaşında ikiz olsaydı birisini alırdık ama tek görünüyor sansımıza dedi.millet 10 kere tüp bebek yaptırırken bunlar 4 denemede vazgeçtı 38 yasında denesin.şunu yapın bunu yapın tekrar deneyin dedim yapmıyorlar durumları da iyi.ilk basta verirdim dedim ama sabah ağzım falan uçuklamış.sonra yapamayacağıma karar verdi.aileme bu durumu açmıştım.topa tuttular kalbini bozuyorsun diye halbuki onların da olması için dua ediyorum eltimden zerre nefret etsem de.bir ara veririm de dedim.fakat yapamam dedim.sizce ben günah mı işliyorum sizce şimden sonra çıkarmı ikiz falan oldugu doktor öyle bir ihtimal vermedi.sadece ben ikiz istiyordum sonuç yüksek çıkınca kendim uydurdum olabilir diye.ne biliyim olursa öyle düşüneceklerini.vermezssem onlar üzülecek verirsem kaldıramayacağım.kızlar değer yüksek olup da tek bebek olan var mı.çarsamba günu 12 haftalık olacak kısmetse o zamana kadar çatlayacağım.bir akıl verin.kardeşim bile ver diyor fesatlık yapma der.halbuki o benim hiçbirşeyimi çekemez ben yine de fesatlık yapmam dua ederim.

Ne fesatligi ne günahı kardeşin nasıl ver der aklım almıyor sende nasıl onayladın bir kere ben anne olmadan önce bile cevabım netti hem bu saatten sonra ikiz olmaz korkma

ver dedikleri ikizlerden biri mi ben mi yanlis anladim uykusuzluktan...
eger oyleyse oyke bir zorunlulugun yok. kese gorunduyse tekdir ki zaten bildigim kadariyla cift yumurta ikizlerinde hcg yuksek oluyor. yani cift kese gormek lazimdi.
dur bakalim ayrica onc bi kalp atisini duy. sakin ol.
ay dilerim ver dediklerini yanlis anlamisimdir. sabahtan beri kafam bulandi...

Pazardan 2 kilo domates alır veririm Nolcak ki önemli değil gibi yazmışsınız. İsterse üçüz olsun dördüz olsun her bir evladın yeri farklıdır annelerde. Lütfen kesinlikle böyle polemiklere dahi girmeyin akrabalarınızla insanlar evlat sahibi olmak için ağlayıp çaba gösterirken siz elinizle kendi evladınızı mı teslim edeceksiniz. İlerde çocuğunuz bunu öğrendiği zamanki size duyacağı öfkeyi nefreti yazmıyorum bile

o nasil biseydir yaaa. kendi doğurduğunuz cocugu bakabilcek durumunuz varsa niye verceniz. bende evlat sahibi olabilmek icin ugrasip duran bi insanim ama asla yakin çevremden birinin cocugunu sirf evlat hasretim bitsin diye almam
cocugu da yazik ailesine de. bu nasil zihniyet yaa cocuk öz ailesinden ayrilirmi üstelik siz devamli göreceksiniz insanin içi sizlar.

bakamayacak birisi gönüllü verse hadi neyse... o kadar heveslilerse gidip evlatlik alsinlar o kadar sahipsiz cocuk var.

sende en basinda veririm diyerek hata etmissin. bi daha konusunu bile açtırma.

Olur mu öyle şey

Şakası bile hoş değil

Anasız babasız dünya çocuk var gidip onları alıp güzelce büyütsünler

Bu arada 9 haftalık ultrason fotoğrafı gerçek bebeğe en benzer hali

Tek mi çift mi gayet net görülür

Öyle çocuk vermek bir kere yasalara aykırı,ne bu elma armutmu veriyorsunız tövbe Yarabbi tövbe

Birini alırdık derken..
Çocuk mu paylaşıyorsunuz?
Senin de veririm, yok yok veremem
ayyy versem mii
uff tarzına da yuh diyorum.. yaş kaç?

Tabi verin. Tohumuna para mi saydiniz. Yenisini yaparsınız nolucak.

Keşke Rabbim hakeden çocuk özlemi ile tutuşan başka bir aileye nasip etse. Sizin gibilere değil.

Saka misin? Ne veriyosun hayirdir? Cocugunu mu veriyosun? Yasin kac senin? Kac olursa olsun ergensin. Anne bilincinde degilsinki veririm diyosun.

Benim kuzenim 12. Tup bebekte bebek sahibi oldu. Cok istiyolarsa ugrassinlar!

Sen ne diyosun kulagin duyuyormu söyledigini diyemedinmi eltine?
Evlat bu baska seye benzermi.. verebilirim diye biliyorsan sahet, gercekten bravo..

Olayın fesatlıkla ne ilgisi var
Kardeşinin ver gitsin dediği şey çocuğun senin..

kendi yavrunu nasıl vermeyi kabul edebildin ailen nasıl ver diye sana baskı yapabiliyorr aklım alamadı
dizi falan mı bu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…