- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi deryamelis654
kızlar merhaba bir derdim var.4 haftalık hamile iken hcg degerim 59 770 çıktı.sizce ikiz olabilir mi.yoksa normal mi 1 haftada adet tarihini koydular ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı.en son 9 hafta 4 günlükken gittim kesenin içinde tek gebelik görünüyordu.çift olsa sıkıntı çünkü eltim 4 kez tüp bebek koydurdu tutmadı.kayınım da yılbaşında ikiz olsaydı birisini alırdık ama tek görünüyor sansımıza dedi.millet 10 kere tüp bebek yaptırırken bunlar 4 denemede vazgeçtı 38 yasında denesin.şunu yapın bunu yapın tekrar deneyin dedim yapmıyorlar durumları da iyi.ilk basta verirdim dedim ama sabah ağzım falan uçuklamış.sonra yapamayacağıma karar verdi.aileme bu durumu açmıştım.topa tuttular kalbini bozuyorsun diye halbuki onların da olması için dua ediyorum eltimden zerre nefret etsem de.bir ara veririm de dedim.fakat yapamam dedim.sizce ben günah mı işliyorum sizce şimden sonra çıkarmı ikiz falan oldugu doktor öyle bir ihtimal vermedi.sadece ben ikiz istiyordum sonuç yüksek çıkınca kendim uydurdum olabilir diye.ne biliyim olursa öyle düşüneceklerini.vermezssem onlar üzülecek verirsem kaldıramayacağım.kızlar değer yüksek olup da tek bebek olan var mı.çarsamba günu 12 haftalık olacak kısmetse o zamana kadar çatlayacağım.bir akıl verin.kardeşim bile ver diyor fesatlık yapma der.halbuki o benim hiçbirşeyimi çekemez ben yine de fesatlık yapmam dua ederim.
Çocuk vermekte neymiş