hamilelik

kızlar merhaba bir derdim var.4 haftalık hamile iken hcg degerim 59 770 çıktı.sizce ikiz olabilir mi.yoksa normal mi 1 haftada adet tarihini koydular ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı.en son 9 hafta 4 günlükken gittim kesenin içinde tek gebelik görünüyordu.çift olsa sıkıntı çünkü eltim 4 kez tüp bebek koydurdu tutmadı.kayınım da yılbaşında ikiz olsaydı birisini alırdık ama tek görünüyor sansımıza dedi.millet 10 kere tüp bebek yaptırırken bunlar 4 denemede vazgeçtı 38 yasında denesin.şunu yapın bunu yapın tekrar deneyin dedim yapmıyorlar durumları da iyi.ilk basta verirdim dedim ama sabah ağzım falan uçuklamış.sonra yapamayacağıma karar verdi.aileme bu durumu açmıştım.topa tuttular kalbini bozuyorsun diye halbuki onların da olması için dua ediyorum eltimden zerre nefret etsem de.bir ara veririm de dedim.fakat yapamam dedim.sizce ben günah mı işliyorum sizce şimden sonra çıkarmı ikiz falan oldugu doktor öyle bir ihtimal vermedi.sadece ben ikiz istiyordum sonuç yüksek çıkınca kendim uydurdum olabilir diye.ne biliyim olursa öyle düşüneceklerini.vermezssem onlar üzülecek verirsem kaldıramayacağım.kızlar değer yüksek olup da tek bebek olan var mı.çarsamba günu 12 haftalık olacak kısmetse o zamana kadar çatlayacağım.bir akıl verin.kardeşim bile ver diyor fesatlık yapma der.halbuki o benim hiçbirşeyimi çekemez ben yine de fesatlık yapmam dua ederim.

Çocuk vermekte neymiş :skandal:

"İkiz olsaydı birini alırdık" bu nasıl bir cümle ?
kedi yavrusu mu bunlar paylaşıyorsunuz?? Nasıl bir aile ortamı var orada?

Lütfen böyle bir şeyin şakasını bile yapmayın.İsterse ömürleri boyunca konuşmasınlar sakın sakın...Allahım böyle bir şeyi duymakta varmış.............

Ortada henüz ikiz bebek Yok rahat olun eltinizde kilo varsa versin şeker hapı kullansın d vitamini ve hayıt oturalı kullansın bak nasıl çocuk oluyor eşinde problem varsa bilemem artık orasını

işte sizin gibilerinde çocuğu oluyor.millet evlat evlat diye hasretle yanıyor.

Tabiki de vermemelisin. Kesinlikle olmaz. Kıyamadım vermedim dersn bunun bi açıklaması olmaz.
Bu arada ikiz olsaydı 9 haftalıkken belli olurdu. Sıkma canını

Şaka mısınız? Neden doğurduğun çocuğu eltine verecekmişsin.. Bir sürü kimsesiz çocuk var sokaklar da yurtlarda.
Çok meraklıysa bir evlat sahibi olmaya, evlat edinsin..
Kaynının da karnında ki çocuğa göz koyması da ayrı bir olay, ne cesaret ya...

Neyi veriyorsunuz allahaskina?veririm dediginiz cocugunuz kaynim bana oyle birsey diyecek ki boyle birseye cesaret bile edemez bir tarafini alir baska yerine dolardim valla ki bu dusuncede bir adam bir daha cocuk yapamasin diye.ikiz falan da olmaz ayrica bu saatten sonra benim 8.haftada belliydi ikiz oldugu

.millet 10 kere tüp bebek yaptırırken bunlar 4 denemede vazgeçtı 38 yasında denesin.şunu yapın bunu yapın tekrar deneyin dedim yapmıyorlar durumları da iyi..

4 defa tüp bebek yaptırmış biri olarak yazacağım ne kadar kolay geliyor size tüp bebek yaptırmak di mi millet 10 defa yaptırıyormuş nasıl yapıldığını görsen oturup ağlarsın içinin acır emin ol çocuğunu verme tamam ama kalbin çok kara çok vicdansızsın kusura bakma :kahve:

saçmalamayın Allah aşkına. ne vermesi ya hu? ver denilen şey elma , armut değil ha yanlış anlamayın.
evlat evlat!
tabi ki ondan bişey olmaz. gidip yasal yollardan evlat edinsinler. böyle saçmalıklara maalesef denk geldim. ne çocuklar mutlu oluyor sonunda ne aileler. mümkünse yasal yollardan kurumlardan evlat edinilmeli.
bir daha konu açılırsa direkt de. ne münasebet 9 ay taşıyıp, doğurduğum çocuğu Allah'dan başkası alamaz elimden diye.

Bahsettiğiniz şey evladınız, çocuğunuz, canınız, kanınız, sizden bir parçanız ya.
Nasıl bu kadar basit, nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz?
Vallahi hayretler içerinde kaldım.

Ne vermesi ya nrden bahsediyorsuz esya mi bu ayol evlat. Kusen kuser alinan alinir umrunda olmamali. Veririm diye soylemen bile hata. Doktor bilir en iyisini cogul mu degil mi diye?

Back
X