- 2 Ocak 2017
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi Nanelimon5000
-
Bende 11. Haftadayim banada 12. Haftada gel yapalım dedi ama ben yaptirmayacagimmerhaba kizlar gecen hafta doktorum 10 gun sonra gel ikili testini yapalim dedi gelecek hafta gidicem gebeligim 10 haftalik oluyo sizce erkenmi gitmem icin? int. okuyorum hep 11 ve 14 hafta arasinda ikili test yapiliyomus
Tebrikler sağlıklı bir gebelik gibi duruyor bende ilk öğrendiğimde progesteron 24 hcg 99 du :)) iki günde bir hcg değerin iki katına çıkar inşallahkızlar sonucum bu
değil zaten 12. haftaya kadar yapılıyomerhaba kizlar gecen hafta doktorum 10 gun sonra gel ikili testini yapalim dedi gelecek hafta gidicem gebeligim 10 haftalik oluyo sizce erkenmi gitmem icin? int. okuyorum hep 11 ve 14 hafta arasinda ikili test yapiliyomus
Amin inşallah ay çok mutluyummmmmBende 11. Haftadayim banada 12. Haftada gel yapalım dedi ama ben yaptirmayacagim
Tebrikler sağlıklı bir gebelik gibi duruyor bende ilk öğrendiğimde progesteron 24 hcg 99 du :)) iki günde bir hcg değerin iki katına çıkar inşallah
Canim bu sonuçlara göre hamilesinkızlar sonucum bu
Canım ya bende test yaptım adetimin günü geçmeden ikiside pozitif çıktı dünde kan verdim beta Hcg 87 progestoron 24 çıkmış doktor kesin bişey demedi yarın yine kan vercem sana hamilesin mi dediler suan adet olmama 1gün varbende hamile kalmak istedigim zman adet almustum ama 4 gun surdu normalde tam bir hafta olurdum neyse adet olduktan 1 hafta sonra senin bu dedigin belirtiler bendede oldu bi diger adet gunume 2 gun kala dayanamadim test yaptim pozitif cikti ertesi gunde hastaneye gittim kanverdim bthcg 100 olmustu cok mutlu olmustum. insallah sende hamilesindir bebeklerimizi hayirlica kucagimiza aliriz Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?