hamilelik

Nanelimon5000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
49
15
3
merhaba kizlar gecen hafta doktorum 10 gun sonra gel ikili testini yapalim dedi gelecek hafta gidicem gebeligim 10 haftalik oluyo sizce erkenmi gitmem icin? int. okuyorum hep 11 ve 14 hafta arasinda ikili test yapiliyomus

Kızlar dün ve bugün gebelik testi yaptım dün silik çıktı ikinci çizgi bugün daha netti doktora gittim tahlil verdim sonucum burda sizce kesin hamile miyim

kızlar sonucum bu

Eklentiler

• IMG_1156.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_1145.webp
    3 KB · Görüntüleme: 101
Tatlim ben de ikilimtesti 11.haftada yaptirmistm belki bebegin gelisimi 11.hafta ile uyumludur sonucta drdan daha iyi bilemeyiz biz

merhaba kizlar gecen hafta doktorum 10 gun sonra gel ikili testini yapalim dedi gelecek hafta gidicem gebeligim 10 haftalik oluyo sizce erkenmi gitmem icin? int. okuyorum hep 11 ve 14 hafta arasinda ikili test yapiliyomus
Bende 11. Haftadayim banada 12. Haftada gel yapalım dedi ama ben yaptirmayacagim

kızlar sonucum bu
Tebrikler sağlıklı bir gebelik gibi duruyor bende ilk öğrendiğimde progesteron 24 hcg 99 du :)) iki günde bir hcg değerin iki katına çıkar inşallah

Amin inşallah ay çok mutluyummmmm

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum 2 yıllık evliyim bebek istiyoruz bu 3. ayımız korunmuyoruz 19.12 de hasta oldum 4-5 gün sürdü bitti 1-2 gün arayla ilişkiye giriyoruz yumurtlama dönemimden 3 gün önce ilişki oldu ilişkiden 2 gün sonra kasık ve göğüs ağrım başladı hasta olmama da 5 gün var şuanda kasık ağrılarım var ama adet olacak mışım gibi değil ara ara batma mide ağrısı ve yanma var belirti olabilir mi bunlar emin olamıyorum ama

bende hamile kalmak istedigim zman adet almustum ama 4 gun surdu normalde tam bir hafta olurdum neyse adet olduktan 1 hafta sonra senin bu dedigin belirtiler bendede oldu bi diger adet gunume 2 gun kala dayanamadim test yaptim pozitif cikti ertesi gunde hastaneye gittim kanverdim bthcg 100 olmustu cok mutlu olmustum. insallah sende hamilesindir bebeklerimizi hayirlica kucagimiza aliriz Rabbimin izniyle

İnşallah ya çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bi evladım olmasını yarın bakalım sağlık ocağına gidip kan vericem doktoru arayıp sormuştum zaten belirtileri oda emin olamadı cuma gel dedi hasta olmama 5 gün var kanda çıkar herhalde 10 dk dır midem çok ağrıyor yanıyor gibi

Canım ya bende test yaptım adetimin günü geçmeden ikiside pozitif çıktı dünde kan verdim beta Hcg 87 progestoron 24 çıkmış doktor kesin bişey demedi yarın yine kan vercem sana hamilesin mi dediler suan adet olmama 1gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…