Teşekkür ederim ister istemez merak oluyo erken yapma isteği oluyo:)Tek taraflı batma bi belirtidir.. Adet gününde test yap cNım
Çok iyi anlıyorum cnm ama adet gününü bekle mutlakaTeşekkür ederim ister istemez merak oluyo erken yapma isteği oluyo:)
Tamam çok teşekkürler:)Çok iyi anlıyorum cnm ama adet gününü bekle mutlaka
Canım. Ben adete uc gun kala ogrenmistim.2 gün sonra bir kan tahlili yaptır bakalım.insallsh hamilesin dırKızlar 16.01.2017 de yumurta çatladı doktor çok yüksek ihtimalle hamile olabilicegimi söyledi hastaligima daha 5 gün var ama kasığımda tek taraflı ara ara ağrı ve sancı oluyor sizce hamile mıyım yada test yapsam çıkar mi?
Can'ım kan için 10 gün idrar için en az 12-13 gün Laz'ım bekle biraz daha[QUOTE="Rizeli-53, post: 49817215, member: 8 gün geçti
Teşekkür ederim :)Canm 10 gün sonra çıkıyor kanda bile idrar testi sonuç vermez henüz bence.
Biraz daha beklicem mecbur :)Canm 10 gün sonra çıkıyor kanda bile idrar testi sonuç vermez henüz bence.
Üç aydır deniyorum bu kez olur inşallah teşekkürler:)Canım. Ben adete uc gun kala ogrenmistim.2 gün sonra bir kan tahlili yaptır bakalım.insallsh hamilesin dır
Olur olur rahat olÜç aydır deniyorum bu kez olur inşallah teşekkürler:)
Inşallah canım:)Olur olur rahat ololmazsada sıkıntı yapma.bebis olmaz yoksa
Kızlar 16.01.2017 de yumurta çatladı doktor çok yüksek ihtimalle hamile olabilicegimi söyledi hastaligima daha 5 gün var ama kasığımda tek taraflı ara ara ağrı ve sancı oluyor sizce hamile mıyım yada test yapsam çıkar mi?
Henuz yapamadim adet günümü bekliyorum canımCanim merhaba test yaptin mi acaba? Ayni belirtiler bende de var adetime daha 8 gun var ama..
Benimde yarın gelmesi gerekiyor bekliyorum merakla :)Benimde adetime 2 gün kaldı heyecanlı bekleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?