- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Bende bilmiyordum dört yılda ogrendim canımCahilligimi mazur gorun.kizlar. yumurtanin.catladiigini doktor ultrasonla bakip mi soyluyor? Yoksa hormon testine gore falanmi? Bu konuda daha gitmedim.hic doktora. Adetin 3.günü bakiliyor diyor herkes burda hormonlara. Ama benim vaktim olmadi başka zaman gitsem dogru cikmiyor mu bu sonuclar? Yardimci olabilecek varmi?
Tesekkurler canim. Ben bu hafta musaitim bitek ama 12.gunle 16.gun arasi oluyor bu hafta gitmemin.bir mantigi olurmu acaba? Yani ozele muayene ucreti odiycem.sonucta ya. Simdi bakılmaz şu gunler tekrar gel derse boşuna para vermesem diye düşündüm.. Bilemedim..Bende bilmiyordum dört yılda ogrendim canım
3.gun normal hormon testlerine bakılıyor tsh,prolaktin falan..
Yumurtanın catladigini ultrasonlada görebilir ama genelde 21.gun progesteron testi var onu yaptırıp öğreniyorsun canım
Yani ilk kez gideceksen ilk olarak mutlaka hormon testlerini istiyorlar ona göre eğer bir problem varsa yada yoksa başlatıyorlar.Tesekkurler canim. Ben bu hafta musaitim bitek ama 12.gunle 16.gun arasi oluyor bu hafta gitmemin.bir mantigi olurmu acaba? Yani ozele muayene ucreti odiycem.sonucta ya. Simdi bakılmaz şu gunler tekrar gel derse boşuna para vermesem diye düşündüm.. Bilemedim..
Belki geç döllenme olabilir sen sadece bekle ve dua et insaAllah miniginin seninledeKizlar merhaba, daha oncedende yazdigim gibi sol kasigimda batmalar var 1 haftadir, adetime 5 gun kaldi dayanamayip laboquick'in erken gebelik testini yaptim ama negatif cikti sonuc. Acaba cok mu erken yaptim? Ama bu erken gebelik testlerinin amaci gebeligi erken tespit etmek degil mi zaten?
Ben gittiğim de ultrasonla bakmıştı canım öyle söylediCahilligimi mazur gorun.kizlar. yumurtanin.catladiigini doktor ultrasonla bakip mi soyluyor? Yoksa hormon testine gore falanmi? Bu konuda daha gitmedim.hic doktora. Adetin 3.günü bakiliyor diyor herkes burda hormonlara. Ama benim vaktim olmadi başka zaman gitsem dogru cikmiyor mu bu sonuclar? Yardimci olabilecek varmi?
Canım bende çok merak ediyorum bugün hasta olmam gerekiyodu 2 gündür karnım çok ağrıyor ama hala adet olmadım daha çok umitlendim sende bekle adetine kadar benceKizlar merhaba, daha oncedende yazdigim gibi sol kasigimda batmalar var 1 haftadir, adetime 5 gun kaldi dayanamayip laboquick'in erken gebelik testini yaptim ama negatif cikti sonuc. Acaba cok mu erken yaptim? Ama bu erken gebelik testlerinin amaci gebeligi erken tespit etmek degil mi zaten?
Canım bende çok merak ediyorum bugün hasta olmam gerekiyodu 2 gündür karnım çok ağrıyor ama hala adet olmadım daha çok umitlendim sende bekle adetine kadar bence
Adetine kac gun var canim? Yumurtlama doneminde degilsin dimi?Kizlar yatakta yatarken birden sag kasikta birsey kaydi gibi oldu bir irkildim resmen baktim o neydi diye cok tuaf birseydi hic basiniza boyle bisey gelen oldumu
Yok canim yumurtlama donemi gecti adetime 5 gun varAdetine kac gun var canim? Yumurtlama doneminde degilsin dimi?
Inşallah canım ikimize de allah hayırlısıyla verir inşallah:)Ayy hadi insallah, umitlerimiz dogru yondedir umarim. Bence sen yarina da adetin gelmezse bir test alip yap hemen. Bende zor da olsa beklicem artik 5 gun daha. Hadi hayirli haberlerini bekliyorum senin insallah:)
Tam olarak senin hissettigin gibi birsey degil ama surekli batma yasiyorum bende sol kasigimda, kramp gibi bir kac saniyelik batma oluyor ozellikle son bir kac gundur. Adet gunlerimiz ayniymis, insallah guzel haberleri veririz birbirimize:)Yok canim yumurtlama donemi gecti adetime 5 gun var
Insallah canim ya ben 7 aydir ugrasiyorum sen nekadardir ugrasiyosunAy
Tam olarak senin hissettigin gibi birsey degil ama surekli batma yasiyorum bende sol kasigimda, kramp gibi bir kac saniyelik batma oluyor ozellikle son bir kac gundur. Adet gunlerimiz ayniymis, insallah guzel haberleri veririz birbirimize:)
Insallah canim ya ben 7 aydir ugrasiyorum sen nekadardir ugrasiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?