Doğuma Hazırlık Hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İyi de hamilelik sevincinizi paylaşmamışsınız ki tahminleri alayım demişsiniz neyin tahmini? Kız erkek gibi mi? Nasıl tahmin edelim ki bunu?

Ya bir insan boyle cevap verirmi size soruorum surda bir heyecanmi pylsmak istedim nsl bir cvptir bunlar kendinizi normal goruormusun

Tamam heyecanlisin da bu bölümün adi bir derdim var, bir heyecanlm var degil. Sende insanlara karsi daha insani davrana bilirsin akilsiz mal felan hic yakismiyor bide anne olacaksiniz cocugunuza iyi örnek olun bariii

Cinsiyet tahmini için erken canım görüntü kalitesiz. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Direk saldıranların amacı ne acaba sanki küfür etti kız.

Merhaba konunun yeri burası değil. Hamilelik diye bölüm var oralara bakın isterseniz
Üslübunuzu bozmaya hiç gerek yoktu sanki

Tamam heyecanlisin da bu bölümün adi bir derdim var, bir heyecanlm var degil. Sende insanlara karsi daha insani davrana bilirsin akilsiz mal felan hic yakismiyor bide anne olacaksiniz cocugunuza iyi örnek olun bariii
Yorumlari yanlismi goruorsunuz siz bana o sekilde dvrananlari haklimi goruorsunuz anlamadim konuyu yazabilirler bi anneye cok ii davraniorlar demi bravo ya. Valla size bravo yeniyiz dioz anlamionuz insan gbi yazioruz hakaret ettirircesine ugrasiorsunuz insanim bn k.bakmayin da bska sorunlarimin arasnda suraya ii biseyler pylasmak istedim yanlis yazmisin yerine nasil bir uslupta bu insanlarimiz cok sagolun ya cidden neyse allaha havale ettim yardimci olmaya calisan yok burda gereksiz bir siteymis

Mune hanım, arkadaş buranın gereksiz bir site olduğu kanaatindeymiş :)

sen neyin kafasini yasiyorsun. ona buna mal diyerek mi annelik yapacaksin??? agir ol. cumle kurmayi bilmek icin burada eski olmana gerek yok hamile olman da herkese hakaret etmeni gerektirmiyor.
Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok

Ya bir insan boyle cevap verirmi size soruorum surda bir heyecanmi pylsmak istedim nsl bir cvptir bunlar kendinizi normal goruormusun
canım iyiki hamilesin Allah kucağınada almayı nasip etsin ama bizde DOKTOR değiliz sen bunu normal görüyo musun ?

Onlar sana ama senin yazdigin hakaretleri yazmamis evet cok kibar davranmamis olabilirler ama sizde hakeret etmeyin. Hem bizde anneyiz öncelige gerek yokki burada. Iyi seylerini paylas tabi ama yalnis bölüm. Neyse Allah kucaginizada almayi nasip etsin sag saglim insallah

canım iyiki hamilesin Allah kucağınada almayı nasip etsin ama bizde DOKTOR değiliz sen bunu normal görüyo musun ?
Daha onceki konulari gormediniz sanirsam birsuru tahmin yapan yer var onlarda doktor degil sdce yanlis yere konu acmissiniz suraya acicaksaniz yazsaniz ztn sorun biticekn

Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok
kardes ne yardimi istiyorsun sen ya?? daha 11. hafta cinsiyeti dr bile zor gorur ya sen keseden n oldugu belli olmayan kalitesiz bir ultrason ciktisindan medet umarak yardim bekliyorsun. azcik aklini kullan ya.
hem pgrensen ne olacak iki hamileligimde deen son merak ettigim sey.

Ayyy baydın ayol.. oldu olacak kahve fincanının görselini koy falına da bakalım.
Arkadaşım neyine yardımcı olalım? Bir derdin mi var? Forumun başlığını okudun mu?

Sglun ama hala yardimci olmaya calisan yok farkindamisiniz hala uzerine yurumeye calisiorlar insanin

derdin ne kardeşim hamilemisin onu mu öğrenmek istiyorsun bebeğin cinsiyetinimi öğremek istiyorsun yoksa sıkıldın insanlara kızıp sinirlenerek deşarj mı olmak mı niyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…