Ya bir insan boyle cevap verirmi size soruorum surda bir heyecanmi pylsmak istedim nsl bir cvptir bunlar kendinizi normal goruormusun
Yorumlari yanlismi goruorsunuz siz bana o sekilde dvrananlari haklimi goruorsunuz anlamadim konuyu yazabilirler bi anneye cok ii davraniorlar demi bravo ya. Valla size bravo yeniyiz dioz anlamionuz insan gbi yazioruz hakaret ettirircesine ugrasiorsunuz insanim bn k.bakmayin da bska sorunlarimin arasnda suraya ii biseyler pylasmak istedim yanlis yazmisin yerine nasil bir uslupta bu insanlarimiz cok sagolun ya cidden neyse allaha havale ettim yardimci olmaya calisan yok burda gereksiz bir siteymisTamam heyecanlisin da bu bölümün adi bir derdim var, bir heyecanlm var degil. Sende insanlara karsi daha insani davrana bilirsin akilsiz mal felan hic yakismiyor bide anne olacaksiniz cocugunuza iyi örnek olun bariii
Yorumlari yanlismi goruorsunuz siz bana o sekilde dvrananlari haklimi goruorsunuz anlamadim konuyu yazabilirler bi anneye cok ii davraniorlar demi bravo ya. Valla size bravo yeniyiz dioz anlamionuz insan gbi yazioruz hakaret ettirircesine ugrasiorsunuz insanim bn k.bakmayin da bska sorunlarimin arasnda suraya ii biseyler pylasmak istedim yanlis yazmisin yerine nasil bir uslupta bu insanlarimiz cok sagolun ya cidden neyse allaha havale ettim yardimci olmaya calisan yok burda gereksiz bir siteymis
Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yoksen neyin kafasini yasiyorsun. ona buna mal diyerek mi annelik yapacaksin??? agir ol. cumle kurmayi bilmek icin burada eski olmana gerek yok hamile olman da herkese hakaret etmeni gerektirmiyor.
canım iyiki hamilesin Allah kucağınada almayı nasip etsin ama bizde DOKTOR değiliz sen bunu normal görüyo musun ?Ya bir insan boyle cevap verirmi size soruorum surda bir heyecanmi pylsmak istedim nsl bir cvptir bunlar kendinizi normal goruormusun
Yorumlari yanlismi goruorsunuz siz bana o sekilde dvrananlari haklimi goruorsunuz anlamadim konuyu yazabilirler bi anneye cok ii davraniorlar demi bravo ya. Valla size bravo yeniyiz dioz anlamionuz insan gbi yazioruz hakaret ettirircesine ugrasiorsunuz insanim bn k.bakmayin da bska sorunlarimin arasnda suraya ii biseyler pylasmak istedim yanlis yazmisin yerine nasil bir uslupta bu insanlarimiz cok sagolun ya cidden neyse allaha havale ettim yardimci olmaya calisan yok burda gereksiz bir siteymis
Daha onceki konulari gormediniz sanirsam birsuru tahmin yapan yer var onlarda doktor degil sdce yanlis yere konu acmissiniz suraya acicaksaniz yazsaniz ztn sorun biticekncanım iyiki hamilesin Allah kucağınada almayı nasip etsin ama bizde DOKTOR değiliz sen bunu normal görüyo musun ?
kardes ne yardimi istiyorsun sen ya?? daha 11. hafta cinsiyeti dr bile zor gorur ya sen keseden n oldugu belli olmayan kalitesiz bir ultrason ciktisindan medet umarak yardim bekliyorsun. azcik aklini kullan ya.Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok
Ayyy baydın ayol.. oldu olacak kahve fincanının görselini koy falına da bakalım.Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok
Sglun ama hala yardimci olmaya calisan yok farkindamisiniz hala uzerine yurumeye calisiorlar insaninOnlar sana ama senin yazdigin hakaretleri yazmamis evet cok kibar davranmamis olabilirler ama sizde hakeret etmeyin. Hem bizde anneyiz öncelige gerek yokki burada. Iyi seylerini paylas tabi ama yalnis bölüm. Neyse Allah kucaginizada almayi nasip etsin sag saglim insallah
Ne konuda yardım istediniz. Yani konuya dönecek olursak tahmin istemişsiniz ya vallahi hiç anlamadım.Ay cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok
Nereye acicam konuyu sunu soylermisinizAyyy baydın ayol.. oldu olacak kahve fincanının görselini koy falına da bakalım.
Arkadaşım neyine yardımcı olalım? Bir derdin mi var? Forumun başlığını okudun mu?
derdin ne kardeşim hamilemisin onu mu öğrenmek istiyorsun bebeğin cinsiyetinimi öğremek istiyorsun yoksa sıkıldın insanlara kızıp sinirlenerek deşarj mı olmak mı niyetinAy cok biliorsunuz cidden sizle daha fazla tartisamicam cunku yardimci olmaya calisan hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?