Doğuma Hazırlık Hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İçimden erkek geçti hayırlısı neyse o olsun.
Diğer konuda da evet bazı arkadaşlar terslemeye bahane arıyorlar. Ama burada ben sizi daha çok haksız buldum. Hamile olup heyecanli olmaniz kimseye hakaret etme hakki vermez size. Sizin hamileliginizden kime ne ki kapris ceksin millet.Uslubunuz oldukça ağır ve gereksiz. Burda yetişkin hiç bir bayana mal vs deme hakkına sahip değilsiniz. Site gereksizde de üyeliğinizi unutursunuz bidaha girmezsiniz bu kadar basit.
Bak gördünüz mü en üstte ki paragrafta ki gibi yorumlar alabilirdiniz ama siz gereksiz hakaretlerle bu yorumları almayı tercih ettiniz

Tahminde bulunan gordum bu sitede tek atlayan ben degilim tamami rica ediorum uzattinizda uzattiniz siteyi ii bile biri olarak sunu nerde pylascagimi soylemisinz ya

Daha onceki konulari gormediniz sanirsam birsuru tahmin yapan yer var onlarda doktor degil sdce yanlis yere konu acmissiniz suraya acicaksaniz yazsaniz ztn sorun biticekn
arkadaşım ben sana ters ne dedim zaten evet yanlış yerdesin sende millete laf yetiştirceğine Mune @Margarikotin konumu yanlış yere açmışım taşır mısınız yazsaydın uzamazdı

sen neyin kafasini yasiyorsun. ona buna mal diyerek mi annelik yapacaksin??? agir ol. cumle kurmayi bilmek icin burada eski olmana gerek yok hamile olman da herkese hakaret etmeni gerektirmiyor.
Hala ayni seyi yaziorsunuz yrdimci olmucaksaniz muhattap olmayin bnle lutfen

Hamilelik bölümünde "cinsiyet tahmini" başlığı olacak yanlış hatırlamıyorsam. Keşke bunu şahsıma hakaret etmeden önce sorsaydın :)
Neye ugradigimi sasirdim yorumlarinizdan her insanla uzlasabiliorum ama insan gbi davraniorlar yrdimci insancil oluorlar herkez ilk yorumdan beri dalgami gciorsun vs vs yzmis

Canım hiç belli olmuyo inan. Doktorun tahmin edemediyse bizde bilemeyiz. Ben oğlumun cinsiyetini 7 aylıkken öğrendim. Göstermeye biliyolar :-(
Anladim cnm bi net goruntusu 8 haftasinda var bide haftaya gittigimde net goruntusu olcak bugun ilk drfa devlet hastanesine gittim bu sekilde cikardilar

Biz yanlış yere konu açınca bile banlanıyoruz arkadaş mal diyor banlanmamış haksızlık değil mi bu yeni olunca hakaretlere de göz yumuluyor demekki Mune

Biz yanlış yere konu açınca bile banlanıyoruz arkadaş mal diyor banlanmamış haksızlık değil mi bu yeni olunca hakaretlere de göz yumuluyor demekki Mune
Kib yapılmış mı? Yapılmışta kiblere henüz bakılmış mı acaba?
Yeni girdimde siteye müsade ederseniz kötü içeriklere henüz bakılacak, malum bilgisayar programı değiliz, etten kemikteniz, çarşı pazar, yemek ev işi, çoluk çocuk işlerimiz oluyor.

Son düzenleme:
Bilgisayar prgramı olsa bukadar cabuk tespıt edemez ya

Konu bdv den hamilelik bölümüne taşındığına göre adminlerden biri taşımadı mı konuyu adminden başka birinin konuyu taşımaya yetkisi varsa bilemem.
Konuyu taşıdığına göre içerikte geçen hakaretlerden de haberdardır mune sen görmemiş olabilirsin ancak konuyu taşıyan adminin içeriktende haberi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…