Tahminde bulunan gordum bu sitede tek atlayan ben degilim tamami rica ediorum uzattinizda uzattiniz siteyi ii bile biri olarak sunu nerde pylascagimi soylemisinz yakardes ne yardimi istiyorsun sen ya?? daha 11. hafta cinsiyeti dr bile zor gorur ya sen keseden n oldugu belli olmayan kalitesiz bir ultrason ciktisindan medet umarak yardim bekliyorsun. azcik aklini kullan ya.
hem pgrensen ne olacak iki hamileligimde deen son merak ettigim sey.
Hamilelik bölümünde "cinsiyet tahmini" başlığı olacak yanlış hatırlamıyorsam. Keşke bunu şahsıma hakaret etmeden önce sorsaydın :)Nereye acicam konuyu sunu soylermisiniz
arkadaşım ben sana ters ne dedim zaten evet yanlış yerdesin sende millete laf yetiştirceğineDaha onceki konulari gormediniz sanirsam birsuru tahmin yapan yer var onlarda doktor degil sdce yanlis yere konu acmissiniz suraya acicaksaniz yazsaniz ztn sorun biticekn
Hala ayni seyi yaziorsunuz yrdimci olmucaksaniz muhattap olmayin bnle lutfensen neyin kafasini yasiyorsun. ona buna mal diyerek mi annelik yapacaksin??? agir ol. cumle kurmayi bilmek icin burada eski olmana gerek yok hamile olman da herkese hakaret etmeni gerektirmiyor.
Ben yonetici kim nerden bileyim bastan yazsaydiniz ya tecrubeli olarakarkadaşım ben sana ters ne dedim zaten evet yanlış yerdesin sende millete laf yetiştirceğineMune @Margarikotin konumu yanlış yere açmışım taşır mısınız yazsaydın uzamazdı
Neye ugradigimi sasirdim yorumlarinizdan her insanla uzlasabiliorum ama insan gbi davraniorlar yrdimci insancil oluorlar herkez ilk yorumdan beri dalgami gciorsun vs vs yzmisHamilelik bölümünde "cinsiyet tahmini" başlığı olacak yanlış hatırlamıyorsam. Keşke bunu şahsıma hakaret etmeden önce sorsaydın :)
bak ben hala düzgün yazıyorum sen hala ters konuşuyosun konu açmadan önce sende okusaydın canım baksaydın foto yüklemeyi bilen buraya onuda bilirBen yonetici kim nerden bileyim bastan yazsaydiniz ya tecrubeli olarak
Ben yonetici kim nerden bileyim bastan yazsaydiniz ya tecrubeli olarak
Altta konu yazmior k.bkmayinda doya yukle yaziorbak ben hala düzgün yazıyorum sen hala ters konuşuyosun konu açmadan önce sende okusaydın canım baksaydın foto yüklemeyi bilen buraya onuda bilir
tamam zaten konun gerekli bölüme taşınmış uzatmaya gerek yok yenikonu açtığınızda yan tarafta mune kazen margarikotin diye yazıyor zatenAltta konu yazmior k.bkmayinda doya yukle yazior
Anladim cnm bi net goruntusu 8 haftasinda var bide haftaya gittigimde net goruntusu olcak bugun ilk drfa devlet hastanesine gittim bu sekilde cikardilarCanım hiç belli olmuyo inan. Doktorun tahmin edemediyse bizde bilemeyiz. Ben oğlumun cinsiyetini 7 aylıkken öğrendim. Göstermeye biliyolar :-(
Kib yapılmış mı? Yapılmışta kiblere henüz bakılmış mı acaba?Biz yanlış yere konu açınca bile banlanıyoruz arkadaş mal diyor banlanmamış haksızlık değil mi bu yeni olunca hakaretlere de göz yumuluyor demekkiMune
Kib yapılmış mı? Yapılmışta kiblere henüz bakılmış mı acaba?
Yeni girdimde siteye müsade ederseniz kötü içeriklere henüz bakılacak, malum bilgisayar programı değiliz, etten kemikteniz, çarşı pazar, yemek ev işi, çoluk çocuk işlerimiz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?