Hamilelik

Berivannn63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
5
2
1
32
Merhaba 18 haftalık hamileyim.mıde bulantıları fln gecirdim fakat bebegım varlığına cahıl hiç bıse hısstmıyorum çok mu duygusuzum diye üzülüyorum annesın nasıl bişey hiissetmezsin diye böle olan var mı ??

bebeğinin varlığını mı hissetmiyorsun ağrıların tekmelerin arttı mı onun varlığını fazlaca hissedersin :)

Ya tekme için değil sadece karnım falan da çıkmadı hiç hamıle degılmısım gibi inş bi kac haftaya tekmeleri yiyince anlarım tesk ederim kızlar

Çıkmaz ki zaten 18.hafta dediğin nedir :) benim yeni yeni belirginleşiyor. Benimle aynı haftada olup hala dümdüz olan arkadaşım var :) yapınla ilgili o. Takılma bebeğini de strese sokma

benm kuzen bes bucuk alti aya kadr hissetmedi. hicte korkmadi 40 gunluk oglu var simdi.korkma yeterki sagkikli olsin belki gec hissedersn.ilk gebeliklerde gec hissediliyms anlayamiyomz insan kipirdadgni

Daha ne bacım iç karnın geniş demekki boşver daha iyi.. Hic deme hem öyle bnde ne biçim hamileyim midem bulanmiyor dedim neye uğradığımı şaşırdım bi sisersin görürsün valla sukret bacim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…