Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selam hamile 1.5 yıldır bebek istiyoruz dış gebelik geçirdin hamile kalamıyorum yardımınıza ihtiyacım var önerebileceğiniz bir şeyler var mı gerçekten moralim çok bozuk
Arkadaşlar selam hamile 1.5 yıldır bebek istiyoruz dış gebelik geçirdin hamile kalamıyorum yardımınıza ihtiyacım var önerebileceğiniz bir şeyler var mı gerçekten moralim çok bozuk
Şöyle düşünelim en azindan hamile kalabilmissin daha oncesinde.. son bir sene icinde tedavi falan uygulandi mi? Her zaman duamdir Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin sana da canım
Şöyle söyleyeyim bütün testlerim yapıldı eşiminde testi yapıldı her hangi bir sorun çıkmadı çok şükür doktorumuz devam edin olacak inşallah diyor ama işte 1 sene olunca insan çok tedirgin oluyor
Şöyle söyleyeyim bütün testlerim yapıldı eşiminde testi yapıldı her hangi bir sorun çıkmadı çok şükür doktorumuz devam edin olacak inşallah diyor ama işte 1 sene olunca insan çok tedirgin oluyor
Anliyorum ama her zaman soylenen şey stres etkiliyor bi yakinima doktor stres yumurtanin canlı kalmasina engel oluyor demiştiroyle bir durum da olabilir kafa dagitmak en iyisi