hamilelikde boğaz ağrisi ses kisilmasi

suratsiz88

annesinin kuzulari
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
535
329
48
37
Merhaba kizlar ben 4 haftalik hamileyim cok erken ama bogaz agrisi ve ses kisikligi yasiyorum ilacda kullanamiyorum dort gundur sesim hic cikmiyor napabilirim acaba..

elma sirkesiyle ya da adaçayıyla gargara yap. boğaz ağrısı için ikisi de çok faydalı. ballı limonlu ılık su iç. ıhlamur içebilirsin. çok geçmiş olsun

Merhaba kizlar ben 4 haftalik hamileyim cok erken ama bogaz agrisi ve ses kisikligi yasiyorum ilacda kullanamiyorum dort gundur sesim hic cikmiyor napabilirim acaba..
Canim geçmiş olsun aman dikkat gribe çevirmesin bak 3 gündür telef oldum grip yüzünden boğazım agriyodu benimde öyle başladı bal karabiber karıştır kaşık kaşık ye. Adaçayı sakin içme. Ihlamur iç bol limonlu. Ihlamuru kabuk tarçınla ve yarım limonla deme kabuklarini soyma limonun. Senin haftalarinda grip olmuştum bende onuda böyle atlattim bunu da böyle atlaticam inşallah. Bide yarım bardak limon suyu yarım bardak ılık su ve bal karıştır iç. Biseycigin kalmaz merak etme :) bebegede bişey olmaz korkma

Sagol canim deniycem ihlamuru tek onu denemedim oda bitki cayi hamilikde sokdurucu ozelligi var die biliyodum ondan hic yanasmadim ins benimde tek korkum ates olmasin ilk uc ay cok tehlikeli annede ates ins hafif atlatiriz

Sagol canim deniycem ihlamuru tek onu denemedim oda bitki cayi hamilikde sokdurucu ozelligi var die biliyodum ondan hic yanasmadim ins benimde tek korkum ates olmasin ilk uc ay cok tehlikeli annede ates ins hafif atlatiriz
Korkma çıkmaz ateşin bol bol vitamin al meyve ye Ihlamurda 2 bardak izin veriyor doktorlar 2 bardak icebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…