Hamılelıkde catlak ıcın krem ne zamandan kullanılır?

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Sevgılı anneler 11 haftalık hamıleyım ve karnımda ınanılmaz kasıntı var arada bebe yagı suruyorum amma normalde kac aydan catlaga karsı krem kullanılmalı?ve ne kullandınız?

Ya kımse benım konumu gormuyormu ya bırakın karnımı kendım catlıycam yaaa

Merhaba, ben 20. haftadan beri Lierac isimli kremi kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. Daha öncesinde de sürekli göbek ve basen bölgem için nemlendirici kremler kullandım. Geçen hafta kontrol için gittiğimde doktorum hiç çatlağın oluşmamış çok iyi dedi. Genelde seninle aynı haftada olanların çok yoğun çatlağı oluyor dedi.

Sevgılı anneler 11 haftalık hamıleyım ve karnımda ınanılmaz kasıntı var arada bebe yagı suruyorum amma normalde kac aydan catlaga karsı krem kullanılmalı?ve ne kullandınız?

12. Haftadan itibaren lierac kullanmaya başladım. Günde bir kere lierac, bir kere de başka bir nemlendirici kullanıyorum. Yoksa deli gibi kuruyup kaşınıyorum. Bebe yağı, doa kakao yağı ve nivea krem diğer nemlendiricilerim. 16+4 üm ilk lierac ın sonuna geliyorum.

Merhaba, ben 20. haftadan beri Lierac isimli kremi kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. Daha öncesinde de sürekli göbek ve basen bölgem için nemlendirici kremler kullandım. Geçen hafta kontrol için gittiğimde doktorum hiç çatlağın oluşmamış çok iyi dedi. Genelde seninle aynı haftada olanların çok yoğun çatlağı oluyor dedi.
Sagol valla ya cevap ıcın

12. Haftadan itibaren lierac kullanmaya başladım. Günde bir kere lierac, bir kere de başka bir nemlendirici kullanıyorum. Yoksa deli gibi kuruyup kaşınıyorum. Bebe yağı, doa kakao yağı ve nivea krem diğer nemlendiricilerim. 16+4 üm ilk lierac ın sonuna geliyorum.
Popo bolgesınedemı uyguluyorsun.ben de 12-cı aya gecdım baslayım o zaman bakıma kasıntı cok rahatsız edıcı

Kaşınma zaten gerilmeye işaret canım bence geç kalma :21: sür heryerlerine

12. Haftadan itibaren lierac basladim. Bu aydan itibaren aksamlari da watsons sprey nemlendirici sürüyorum. Dus cikisi da bebe yağı. Her yerimi mutlaka nemlendiriyorum. Popomdan tut alt bacagima kadar. Kaşıntı hissedersen sakin kaşıma hemen nemlendirici sür. Henüz çatlağım yok umarım da olmaz.

Ay cok sevindim o kadar para veriyorum ise yaramasa cok üzülürüm.

bende 25 haftalık hamıleyım ultrasnda bebesımın gelısımı onde 27 haftalık gorunuyor... bende daha hıc catlak yok bu guzel bırsey :) acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı kı catlakların :KK76:

6-7 haftadır bebek yağı ve badem yağı kullanıyorum. Çatlama kaçıncı haftalarda başlıyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

mustela çatlak önleyici kremi 12. haftadan itibaren kullanmaya başladım. duştan çıkınca susam yağı kullanıyorum bütün vucuduma. çatlak önleyici krem biraz pahalı olduğu için onu karın ve göğsüme sürüyorum bacaklarıma kollarıma vazelin cocoa kremi kullanıyorum. her gün muhakkak en az 2 kere kremleniyorum. 26. haftamdayım 1 tane çatlağım yok 10 kilo almama rağmen.

bu arada konu sahibi, kaşıma kaşındığında çatlak oluşumunu arttırır ve hızlandırırsın.

bende 25 haftalık hamıleyım ultrasnda bebesımın gelısımı onde 27 haftalık gorunuyor... bende daha hıc catlak yok bu guzel bırsey :) acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı kı catlakların :KK76:
bildiğim kadarıyla bu dönemden sonra daha hızlı kilo alıp genişleyeceğin için çatlak olma olasılığı hala devam ediyor. vucudunu nemsiz bırakmamak en iyisi. bebişin de rahatlar sen kremlendikçe :)

6-7 haftadır bebek yağı ve badem yağı kullanıyorum. Çatlama kaçıncı haftalarda başlıyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
çatlama olacak diye bi şey yok ama 4. aydan itibaren tedbir almakta fayda var. bnm 18. haftadan sonra karnım hızla büyümüştü. dikkatli olmak lazım :)

bildiğim kadarıyla bu dönemden sonra daha hızlı kilo alıp genişleyeceğin için çatlak olma olasılığı hala devam ediyor. vucudunu nemsiz bırakmamak en iyisi. bebişin de rahatlar sen kremlendikçe :)

hadı ya ben olmaz dıye dusunuyodum oyle cok buyuk bır karnım da yok belkı catlak olmamasının bı nedenı de budur... en ıyısı kullanyım canım ıyı oldu dedıgn ;)

hadı ya ben olmaz dıye dusunuyodum oyle cok buyuk bır karnım da yok belkı catlak olmamasının bı nedenı de budur... en ıyısı kullanyım canım ıyı oldu dedıgn :KK66:
hatta bebek olduktan sonra hızla kilo verileceği için de kullanıma devam etmek gerekiyormuş en azndan bir kaç ay daha. :)

hatta bebek olduktan sonra hızla kilo verileceği için de kullanıma devam etmek gerekiyormuş en azndan bir kaç ay daha. :)

acaba krem mı kullansam yoksa zeytınyagı mı kullansam snce? hemen hemen yakınız gebelık haftasında bırbırımıze senın de bogazında mıden de yanmalar oluyor mu bı kac gundur mıde bulantım da var acaba bebek saclanıyor ondan mı kı ?

16. Haftadan sonra aktardan aldığım katı kakao sürdüm(sabun gibi)
30 kilo aldım, tek çatlağım olmadı.
Tavsiye ederim.

7+4 haftalık gebeyim 6. haftamdan beri LİERAC Kullanıyorum. bana doktorum şimdiden sürmeye başla dedi

Back
X