Hamılelıkde catlak ıcın krem ne zamandan kullanılır?

Ben sımdılık bebe yagıyla ıdare edıyorum yarın cıkıp bı alıs verıs yapmam lazım

Ay cok sevindim o kadar para veriyorum ise yaramasa cok üzülürüm.
27. Haftamdayim gerçi yalnızca 4 kilo aldim şimdiye kadar oluşmadı. Inşallah bundan sonra da oluşmaz sizde de bende de, dediğiniz gibi ucuz bişey de değil :) ben doğumdan sonra da birkaç ay kullanicam. Çünkü o dönemde de catlak olusabiliyormus.

27. Haftamdayim gerçi yalnızca 4 kilo aldim şimdiye kadar oluşmadı. Inşallah bundan sonra da oluşmaz sizde de bende de, dediğiniz gibi ucuz bişey de değil :) ben doğumdan sonra da birkaç ay kullanicam. Çünkü o dönemde de catlak olusabiliyormus.
Aynen ilk reglime kadar kullanacagim.

ben 1 haftadır vazelin kakao kremini kullanıyorum, öncesinde bebe yağı kullandım, yarın da lierac kremim geliyo ona başlıcam. bi kakao bi lierac sabah akşam doğuma kadar yolu var :deli::halay:

Benim bildiklerim badem yağı kakao yağı bide limon suyu gergin tutar

yok ya o cocoa kremi çok güzel vasaline markasının 1 gün boyunca hiç gerilmiyor yumuşacık oluyor sürdüğün yer mia gibi de kokuyor..

yok ya o cocoa kremi çok güzel vasaline markasının 1 gün boyunca hiç gerilmiyor yumuşacık oluyor sürdüğün yer mia gibi de kokuyor..

Ben suna dumankayadan aldım bu bilgileri benim sayfalar dolusu bilgilerden oluşan ajandalarım var bitki bilimi vs doktorların verdiği bilgiler hepside işin ehli olan insanlardan yani.. sizinkini bilemem ben bilenin bildiğini söyledim

Ayrıca ben pakete girmiş her türlü kimyasala karşıyım her ne kadar doğal deselerde hepsi kimyasal işleme maruz kalmıştır kimyasal zehirdir kanserojendir..elimizde ALLAH ın yarattığı o kadar mucizevi şeyler varki kimyasallara tenezzül etmem

limon suyu gerginlik yapar cilt zaten geriliyo çatlıyo bu sanki çok iyi bi seçenek değil gibi. sonuçta karnımızı nemlendirip o gerginliği azaltmaya çalışmıyor muyuz?
badem yağının da işe yaradığını duymuştum ama kıllanma yapabiliyormuş bazı kişilerde, o riski almaya cesaret edemedim ben

acaba krem mı kullansam yoksa zeytınyagı mı kullansam snce? hemen hemen yakınız gebelık haftasında bırbırımıze senın de bogazında mıden de yanmalar oluyor mu bı kac gundur mıde bulantım da var acaba bebek saclanıyor ondan mı kı ?
mide yanmam boğazımda yanma fln var 1 haftadır iyice arttı hem de. bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyomuş nefesim de çok daraldı benim sütyen kullanamaz durumdayım resmen. zeytinyağı da hep sürülmez ki yani sonuçta insan içine çıkıyosun. elbet kıyafetine geçecektir :) bence krem kullan zeytinyağını da ara ara kullan yine sen bilirsin

mide yanmam boğazımda yanma fln var 1 haftadır iyice arttı hem de. bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyomuş nefesim de çok daraldı benim sütyen kullanamaz durumdayım resmen. zeytinyağı da hep sürülmez ki yani sonuçta insan içine çıkıyosun. elbet kıyafetine geçecektir :) bence krem kullan zeytinyağını da ara ara kullan yine sen bilirsin

hadı ya ondan mı oluyomus gavıscon kullanıyorum bu mıde yanması ıcın... dogru dyosun her zaman da zeytınyag kullanılmaz mantıklı :)

hadı ya ondan mı oluyomus gavıscon kullanıyorum bu mıde yanması ıcın... dogru dyosun her zaman da zeytınyag kullanılmaz mantıklı :)
gaviscon süper ya. ama dikkat et demir ilacı alıyosan 2sinin arası en az 2 saat olmalı yoksa demirin emilimi azalıyormuş.

İlk gebeligimde düzenli mustella ve kakao yagi kullanmama rağmen 36. Haftada çatladım kasık bölgesinde sadece 8 kilo almıştım. Şöyle bir durum var kremlerin özlerinden ziyade kalsiyum açığına düşmeyin yani yoğurt sut tüketmek lazim kivi gibi c vitamini içeren besinler almalı ve bol su tuketmeli çünkü kremlerin içeriğinde en önemli etken su, yediklerimize dikkat etmek lazim

Back
X