hamilelikde cinsel ilişki

sinem_06_06

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
10
0
16
Ankara
arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim.
acaba hamilelikde ne zamana kadar cinsel ilişki de sıkıntı yok.
alta olmada yada üste olmak da ayrınt bilen varsa lütfen paylaşsın.

canım bunu en iyi druna sormalısın burdan duyacagın fıkırlerle hareket etme bende hamıleyım ve benım cınsel ılıskı sonrası kanamam oldu progestan kullandıgım halde ve dr bana yasakladı ve bu pazar gunu oldu ılaclarımı duzenlı alıcam dınlenıcem elımden geldıgınce yatıcam belım agrır agrımaz uzanıcam ve rısk gecene kdrda ilişki yasak dedi. yanı hıc girmesem ne olurki eşimede söyledim bana 9 ay dokunmak yasak diye:)

Normalde özel bir rahatsızlığınız yoksa cinsel birleşmenin bir zararı yok, doğuma kadar devam edebilir ama tabi insan son aylarda pek istemiyor bu gibi durumlarda da eşlerin biraz anlayışluı davranması gerekiyor :) Dediğim gibi özel bir durumunuz yoksa (miyom-daha önce yaşanan düşük vs.) bir problem değil ama tabi doktorunuz sizin vücudunuzu tanıdığı için en doğru cevabı verecektir.

canım bunu en iyi druna sormalısın burdan duyacagın fıkırlerle hareket etme bende hamıleyım ve benım cınsel ılıskı sonrası kanamam oldu progestan kullandıgım halde ve dr bana yasakladı ve bu pazar gunu oldu ılaclarımı duzenlı alıcam dınlenıcem elımden geldıgınce yatıcam belım agrır agrımaz uzanıcam ve rısk gecene kdrda ilişki yasak dedi. yanı hıc girmesem ne olurki eşimede söyledim bana 9 ay dokunmak yasak diye:)

çok teşekkür ederim cevap ve tavsiyelerin için canım. biz de internette araşırdık ve yaptık bir kaç kez kanama olmadı. kanama olmuyorsa sorun yok demek mi devam edelim mi?
şeyini fazla bana sokmadan yapınca da sorun olur mu? bunun da bir önemi yok mu? içine boşalmasında sıkıntı olur mu?
ya aslında bu soruları doktora da sormak zor geliyor.
eşimden uzak durmak da zor geliyor.
konu hakkında tartışmalı ve doktorlardan duyumlarımızı yazarsanız çok sevinirim.

Normalde özel bir rahatsızlığınız yoksa cinsel birleşmenin bir zararı yok, doğuma kadar devam edebilir ama tabi insan son aylarda pek istemiyor bu gibi durumlarda da eşlerin biraz anlayışluı davranması gerekiyor :) Dediğim gibi özel bir durumunuz yoksa (miyom-daha önce yaşanan düşük vs.) bir problem değil ama tabi doktorunuz sizin vücudunuzu tanıdığı için en doğru cevabı verecektir.

canım özel olmazsa siz ne yapıyorsunuz anlatabilir misin? ilk hamilileğim benim bu :) çok tecrübesizim
ya altta olmanın üstte olmanın. şeyin hepsini içine almanın (bizimkininki biraz büyükde:) ).. yada içine boşalmasının sakıncaları var mı?
ya özel konular ama doktora nasıl sorulur ki. yada yüz yüze ben konuşmaya utanıyorum ya.
teşekkürler.

canım özel olmazsa siz ne yapıyorsunuz anlatabilir misin? ilk hamilileğim benim bu :) çok tecrübesizim
ya altta olmanın üstte olmanın. şeyin hepsini içine almanın (bizimkininki biraz büyükde:) ).. yada içine boşalmasının sakıncaları var mı?
yüz yüze ben konuşmaya utanıyorum ya.:=)
teşekkürler.

hamile kaldıktan sonra zaten eşimde bende bişey olucak korkusuyla
geri çekmiştik kendimizi ilişkiden
iyi ki de öyle yapmışız çünkü idrarda bakteri çıkmıştı
enfeksiyon ve düşük riski yüzünden bize yasaklamıştı hala yasak
pek problem olarakta görmüyorum çünkü bebeğim herşeyden daha önemli :34:

hamile kaldıktan sonra zaten eşimde bende bişey olucak korkusuyla
geri çekmiştik kendimizi ilişkiden
iyi ki de öyle yapmışız çünkü idrarda bakteri çıkmıştı
enfeksiyon ve düşük riski yüzünden bize yasaklamıştı hala yasak
pek problem olarakta görmüyorum çünkü bebeğim herşeyden daha önemli :34:

anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim de zor olmuyor mu.
kocan aldatmasın seni...

anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim de zor olmuyor mu.
kocan aldatmasın seni...

senin nasıl bi ruh halin var ya gelmişsin burda şeyinin hepsini içime soksun mu yok efendim bi rahatsızlıktan dolayı ilişkiye giremeyen bi kadına kocan seni aldatmasın falan gibi laflar hasta mısın sen? terbiyesizlik bu!

Back
X