hamilelikde cinsellik

kbraty

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
2
0
16
29
sırf bu soruya cevap bulamadigim icin uyelik olusturdum 3 aylik hamileyim 11.haftadayiz cinsel istegim fazla aslinda yok esim dokununca oluyor ama ben artik utaniyorum surekli bu artisdan esimden utannan biri degildim ama suan cekiniyorum surekli surekli cinsellik zararlidir die de cekiniyorum bebegi dusunmuyormusum gibime geliyor kendimi cok kotu hissediyorum bu istegi azaltmanin bi yolu varmidir

Bosuna azaltma canim. Doktorun aksini söylemedigi sürece cinsellikte sknti olmaz. Kanaman olmadigi sürece merak etme. Lakin iliski esnasinda kramp, agri girerse devam etme.
Anne mutlu oldugu sürece bebekte mutlu :)

Doktora daha yeni sordum aldigim cevap bu

hormonal olduğu için eğer kanama kramp vs gibi sıkıntılarınız yoksa ilişki hamilelikte sıkıntı olmuyor aksine siz mutlu olduğunuz için bebeğiniz daha da mutlu oluyor öyle düşünün.. o aylarda bende çok yaşadım ama geçiyor son aylar tekrar geliyor o artış diyorlar ama bilmiyorum :)

Şap.

Şaka yapıyorum tabi ki bunu azaltmaniza gerek yok bu sebepten.

doktoruna sor yine sen
acik.acik soyle aktif ve surekli cinsel hauayimiz var gunde 2 kere falan de bise olurmu de utanma onlar neler duyuyorlar
ay buarada hic isteksiz olanlar napsin yaa:((

icime su döktünüz resmen rahatlatim kendimi bosu bosuna kasmiyim ardk ben cok tesekkur ederim

İlk gebeligimde iliski sirasinda kanamam geldi ve gebelik sonlandi bence cok dikkat edilmesi gerekiyor

Düşük tehliken yoksa bi sorun olmuyor ama yinede dikkatli olun tabi :)

İlk gebeligimde iliski sirasinda kanamam geldi ve gebelik sonlandi bence cok dikkat edilmesi gerekiyor
Çok üzüldüm canım:KK43: ters bi hareket falan mı oldu? Birde ne kadarlık hamileydiniz? Bende yeni hamileyim uzak duruyoruz şuan yerleşme dönemi diye

Çok üzüldüm canım:KK43: ters bi hareket falan mı oldu? Birde ne kadarlık hamileydiniz? Bende yeni hamileyim uzak duruyoruz şuan yerleşme dönemi diye
5 haftalikti cnm. Zorlama olunca boyle oldu. Zaten acile gidince direk bana iliski yasadin mi dedi. Ultrasonda bakti doktor bak dedi bebegin orda olusmus . nasil sevindim tmm dedim dusmez artik olusmus cunku dedim.sevincim yatim saat surdu. Eve bi gittim. Bi agri saplandi lavaboya gittigimde kocaman bi bordo parca dustu tekrar doktora gittigimde gebeligin sonlandigini paclarin kaldigini soyledi doktor ve kurtaj oldum

5 haftalikti cnm. Zorlama olunca boyle oldu. Zaten acile gidince direk bana iliski yasadin mi dedi. Ultrasonda bakti doktor bak dedi bebegin orda olusmus . nasil sevindim tmm dedim dusmez artik olusmus cunku dedim.sevincim yatim saat surdu. Eve bi gittim. Bi agri saplandi lavaboya gittigimde kocaman bi bordo parca dustu tekrar doktora gittigimde gebeligin sonlandigini paclarin kaldigini soyledi doktor ve kurtaj oldum
Çok üzüldüm canım başın sağolsun :KK43::KK43:

Canım benim bende doktoruma ilk bebeğimi öğrendiğimde soracakken kendi 3 ay cinsellik yasak dedi ki 3 ay dolduktan sonra da ayda 4 ,5 kere cinsellik yaşanabilir diye okumuştum bir yerden sen yine de dikkatli ol lütfen Allah'ım bebeklerimizi korusun

Back
X