Hamilelikde ki cinsellik hakkında

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
48
Merhabalar bayanlar. 10haftalık gebeyim doktorum ilişki serbest dedi ben çok istekliyim eşimde öyle günde 2kere yapıyoruz bizim gibi olanlar bir zararı var mı haftada kaç olmalı tecrübeleriniz neler bilgilendirirseniz sevinirim 😂😂🥰🥰

Ben ikiz cocuk dünya ya getirdim doktorlar genelde dusuk tehlikesi olmayanlara serbest bırakıyor ama bu sıklık bencede biraz fazla olabilir doktora bi sormanizda fayda var

Merhabalar bayanlar. 10haftalık gebeyim doktorum ilişki serbest dedi ben çok istekliyim eşimde öyle günde 2kere yapıyoruz bizim gibi olanlar bir zararı var mı haftada kaç olmalı tecrübeleriniz neler bilgilendirirseniz sevinirim 😂😂🥰🥰
Bence rahat bir pozisyonda olduğunuz sürece sorun yok ama yine siz bilirsiniz isterseniz günde bire düşürün. Galiba düşük tehlikesi olanlarda doktor yasak koyuyor. Sadece içe boşalmak sıkıntı oluyor diyenler var ama bilmiyorum

Düşük tehlikesi olsun olmasın ben önermiyorum dedi doktorum. Hem kanama ihtimali var. Kanama olunca gebeler çok strese giriyor dedi. Hem de enfeksiyonlara çok açık olunan bir dönemde bence bu riske gerek yok dedi. 🤷🏼‍♀️ Biz haftada bire bile cesaret edemiyoruz ya bir şey olursa vicdan yaparız diye. Siz günde iki kere 🤔🤭 Kısacası bence fazla bir sıklık doktor değilim ama sakıncası var deniyorsa sıklığı azaltın en azından.

Ben de öyleydim. Doktora özellikle soruyordum. Haftada belli bir sayı var mı diye. Doktor da size bağlı serbestsiniz dedi 😄😄😄

Düşük tehlikesi olsun olmasın ben önermiyorum dedi doktorum. Hem kanama ihtimali var. Kanama olunca gebeler çok strese giriyor dedi. Hem de enfeksiyonlara çok açık olunan bir dönemde bence bu riske gerek yok dedi. 🤷🏼‍♀️ Biz haftada bire bile cesaret edemiyoruz ya bir şey olursa vicdan yaparız diye. Siz günde iki kere 🤔🤭 Kısacası bence fazla bir sıklık doktor değilim ama sakıncası var deniyorsa sıklığı azaltın en azından.
Bazı doktorlar ilk 12 hafta ve son 12 hafta yapmayın diyorlar. Ama o zaman neden bu kadar istek oluyor ben de anlamıyorum. Doğal olan buysa neden yasak 🤔

Bazı doktorlar ilk 12 hafta ve son 12 hafta yapmayın diyorlar. Ama o zaman neden bu kadar istek oluyor ben de anlamıyorum. Doğal olan buysa neden yasak 🤔
Normalden çok daha fazla hormon salınımı oluyor o yüzden istekli oluyoruz. Tam tersi bu dönemde cinsel isteksizlik yaşayan da çok. Doğal olan hiçbir zaman günde iki ilişki değil ki ama bi de o var😬

Back
X