• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikde kilo alimi

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
35
arksdaslar merhaba.Ben 7 haftalik hamileyim ve 70 kg hamile kaldim.Normalde zaten 10 kg kadar fazlam var.Birazda gobeyim var ve ben dogumdan sonra veremiyecegim kadar kilo almak istemiyorum.Birde gobegimin kalmasini istemiyorum.Bunun icin bana yardimci olmanizi istiyorum.Her hamilelekde gobek kaliyomu.Sonradan zayiflayip duz kalan yokmu?

arksdaslar merhaba.Ben 7 haftalik hamileyim ve 70 kg hamile kaldim.Normalde zaten 10 kg kadar fazlam var.Birazda gobeyim var ve ben dogumdan sonra veremiyecegim kadar kilo almak istemiyorum.Birde gobegimin kalmasini istemiyorum.Bunun icin bana yardimci olmanizi istiyorum.Her hamilelekde gobek kaliyomu.Sonradan zayiflayip duz kalan yokmu?
bir günlük beslenmeni yazarmısın?

Calisiyorum ve is yerinde kahvalti yapiyorum.Bir simit yada bir miktar ekmek yanina peynir zwytin domates.Oglen pide bazen kahvaltiliklar yada corba ekmek.Aksamda ne pisirirsem genelde ekmek yememeye cslisiyorum ama bazende yiyorum.dun mesela ayari kacirdim.

Back
X