HAMİLELİKDE KUYRUK SOKUMU AĞRISI

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Merhaba hanımlar 8+4 haftalık hamileyim başlıkta da yazdığı gibi son iki gündür acaip bi ağrım var ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum bu ağrı yüzünden inanılmaz bi ağrım var araştırdığıma göre oluyomuş ama genellikle 6 aydan itibaren oluyomuş hamile yogası iyi geliyomuş ama onuda 12 haftadan önce yapamıyorum benim gibi olanlar varsa ve ne yaptılarsa bana bilgi verin lütfen 🙏🙁

Belkide agriniz gebelikle alakali degildir . doktorunuza danışın derim.
Bilmiyorum daha dün başladı ağrı sormaya fırsat bulamadım pazartesi gününe kadar geçmezse sorcam zaten ama öncesinde böyle ağrım olmamıştı hiç kırıldı desem çok dikkat ediyorum mümkün değil yemek bile yapmıyorum büyük ihtimalle hamileliktendir

Bilmiyorum daha dün başladı ağrı sormaya fırsat bulamadım pazartesi gününe kadar geçmezse sorcam zaten ama öncesinde böyle ağrım olmamıştı hiç kırıldı desem çok dikkat ediyorum mümkün değil yemek bile yapmıyorum büyük ihtimalle hamileliktendir
gecer umarim .

Canım hamilelikte her yer ağrıyor zaten. Ama uzun süre dayanılmaz ağrılar tehlikelidir. Kadın Doğum aciline gidip bebişe baktır. O iyiyse normal bir doktora gözükür sün

Canım hamilelikte her yer ağrıyor zaten. Ama uzun süre dayanılmaz ağrılar tehlikelidir. Kadın Doğum aciline gidip bebişe baktır. O iyiyse normal bir doktora gözükür sün
Tamm canım çok teşekkür ederim daha iki gün oldu devam ederse gideceğim zaten

Benimde bazen oluyorsu oda adet dönemlerine gelen zamanlarda resmen bıçak saplanmış gibi ne eğilebiliyorsun ne doğrulabiliyorsun sonra da geçiyor o dönemlerinnse ondanda olabilir

doktora sordum muayene de etti
dönem dönem vücudun çeşitli yerlerinde böyle ağrılar olabilir hamilelikte dedi.

Back
X