- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Günde 1 tane olmak şartıyla icebilirsin zararı yok bende içtim doktor tavsiyesiyle mineral bakımından çok zengin,ama sade soda olucak maden suyu yanıherkese merhaba arkadaslar 30 haftalik hamileyim bi arkadasim dogum yapms bgn onunla knstm dktor bana bebegin karni biraz kucuk et sut yumurta cok tuketmemissin demisti kiza soyledem oda bana onlari bol tuket yanindada maden suyu ic dedi cok iyi gelioms gazli icecek oldugu icin sacma geldi bana fikirlerinizi merak ettim bi yarari veya zarari varmi gercekten
Hamileligim boyunca gunde 1 kere ictim bazen 2 tane bile ictigim oldu... bir ebe bana sade maden suyu ic bebegin kemik yapisi güçlu olur demisti.. zaten maden suyu mineral deposu..herkese merhaba arkadaslar 30 haftalik hamileyim bi arkadasim dogum yapms bgn onunla knstm dktor bana bebegin karni biraz kucuk et sut yumurta cok tuketmemissin demisti kiza soyledem oda bana onlari bol tuket yanindada maden suyu ic dedi cok iyi gelioms gazli icecek oldugu icin sacma geldi bana fikirlerinizi merak ettim bi yarari veya zarari varmi gercekten
He ya icinde sute yakin oranda kalsiyum varmis.Maden suyu kola fanta gibi bir gazlı içecek değil ki.
Mineral deposu. Kas ve kemikler için ben hamile değilim ama:) her gün 1 tane içerim. Kalsiyum çok önemli ihal etmeyin.
Maden suyunda bol miktarda mineral var, kalsiyum var. Ama meyveli olanlarinda değil. Ayrıca maden suu alırken doğal mineralli su yazanlari almayın çünkü onlar fabrika yapımı doğal değil. ve c plus c vitaminli dogal mineralli su falan yazanlar da fabrikasyon. Kesinlikle ama kesinlikle uzerinde DOGAL MADEN SUYU yazmali . Doğal maden suyu yazanlari tercih edin. Her gün bir şişe doğal maden suyu tüketilmesi gerekir. Meyveliler de fabrikasyon. Meyveli tercih edenler doğal maden suyu içine limon sıkabilir.herkese merhaba arkadaslar 30 haftalik hamileyim bi arkadasim dogum yapms bgn onunla knstm dktor bana bebegin karni biraz kucuk et sut yumurta cok tuketmemissin demisti kiza soyledem oda bana onlari bol tuket yanindada maden suyu ic dedi cok iyi gelioms gazli icecek oldugu icin sacma geldi bana fikirlerinizi merak ettim bi yarari veya zarari varmi gercekten
Bebeği midesinde taşıyorsa demekkiO değil de aklıma geldi. Birisi 112'yi arayıp şu soruyu sormuş:
-Hamileyim, maden suyu içtim. Çocuk erir mi?
Öyle deme ya, ben küçükken öyle sanıyordum. Bebekleri yiyorlar, ama sonra geri karnını kesip alıyorlar falan sanıyordumBebeği midesinde taşıyorsa demekki
Sonra gerçeği öğrenince şokkkkÖyle deme ya, ben küçükken öyle sanıyordum. Bebekleri yiyorlar, ama sonra geri karnını kesip alıyorlar falan sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?