Hamilelikde maden suyu

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
herkese merhaba arkadaslar 30 haftalik hamileyim bi arkadasim dogum yapms bgn onunla knstm dktor bana bebegin karni biraz kucuk et sut yumurta cok tuketmemissin demisti kiza soyledem oda bana onlari bol tuket yanindada maden suyu ic dedi cok iyi gelioms gazli icecek oldugu icin sacma geldi bana fikirlerinizi merak ettim bi yarari veya zarari varmi gercekten

Günde 1 tane olmak şartıyla icebilirsin zararı yok bende içtim doktor tavsiyesiyle mineral bakımından çok zengin,ama sade soda olucak maden suyu yanı

Benim dr da bebege mineral acisindan cok faydaliymis gunde bir muz bir maden suyu demisti dr

Maden suyu kola fanta gibi bir gazlı içecek değil ki.
Mineral deposu. Kas ve kemikler için ben hamile değilim ama:) her gün 1 tane içerim. Kalsiyum çok önemli ihal etmeyin.

Bence ivin bebegimin maden suyuna bagli kemik yapisi cok guzel dogdu boyu vs yasitlarina gorede cok iyi

Hamileligim boyunca gunde 1 kere ictim bazen 2 tane bile ictigim oldu... bir ebe bana sade maden suyu ic bebegin kemik yapisi güçlu olur demisti.. zaten maden suyu mineral deposu..

Maden suyu kola fanta gibi bir gazlı içecek değil ki.
Mineral deposu. Kas ve kemikler için ben hamile değilim ama:) her gün 1 tane içerim. Kalsiyum çok önemli ihal etmeyin.
He ya icinde sute yakin oranda kalsiyum varmis.
Türkiye'de siselenen maden suyu cok cok alt seviyede. Neredeyse tamami bosa akiyormus. Cok sasirmistim bunlari okuyunca.
Avrupa'da kemik erimesine pek rastlanilmazken,biz 40 olduk mu kötürüm oluyoruz. Surekli hizmet bekliyo yaslilarimiz. 1 bardak suyunu bile kendi alamaz hale geliyoruz.
Bedava dagitsinlar millete iste Allah'in suyu la ne olacak sanki

gazlı içecek olduğu için değil mineral bakımından zengin olduğu için oldukça faydalı..
bende içiyorum hergün bir tane..
sade madensuyu olanlardan içebilirsin
faydasını görürsün inşallah

Maden suyunda bol miktarda mineral var, kalsiyum var. Ama meyveli olanlarinda değil. Ayrıca maden suu alırken doğal mineralli su yazanlari almayın çünkü onlar fabrika yapımı doğal değil. ve c plus c vitaminli dogal mineralli su falan yazanlar da fabrikasyon. Kesinlikle ama kesinlikle uzerinde DOGAL MADEN SUYU yazmali . Doğal maden suyu yazanlari tercih edin. Her gün bir şişe doğal maden suyu tüketilmesi gerekir. Meyveliler de fabrikasyon. Meyveli tercih edenler doğal maden suyu içine limon sıkabilir.

Yararlıdır evet bende ödem faxlalasinca bana kes dedi doktor ben son ay hoc içmedim

Kesinlikle icmelisin.
Maden suyu kalsiyum ve mineral deposu.
Yanliz soda degil dogal ve sade maden suyu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…