Hamilelikde maden suyu

Ben kendimde içiyorum bebegimede veriyorum ıkı uc cay kasıgı.super rahatlatıyor. Ilk dogdugu gundendir veriyorum

Arkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedi sizce durum ne yonde ?

Mineralli su demek o
İç ama günde 1 tane
Bende içtim krampa da iyi geliyo

Gazlı içecek degil, mineralli sudur maden suyu. Ve gazli iceceklerden olan kola, fanta, gazoz gibi zararli iceceklerden degildir. Kızılayın maden suyunun hamileler tarafindan cok memnun kalarak tuketildigini bu forumda okumuştum. Ama siz yinede doktorunuzla gorusun, aklinizdaki sorulari ona sorup gonul rahatligi ile hareket edin.

Canım Erzincan da mesela ekşi su diye bi yer var bildiğin Çeşmeden soda akıyordoğal olduğu sürece içine karbondioksit basmıyorlar. Kızılay ya da Erzincan sodası doğal mesela. Şöyle olanları tabii ki içmemek gerek izledikçe gülüyorum.
50 kuruşluk şey için koca tüp bulundurmamızı bekliyor amca bizden

Asitli bir icececek degil 35. Haftadayim halen daha iciyorum bazen gunde 3 kez midem yandiginda ozellikle gece kalkip iciyorum. Senin kemik yapin icin de onemli hatta dur simdi bitane iceyim

Beni doktorum abartmamak kaydıyla maden suyu ve çay içebileceğimi söyledi zaten gebelikte içmenizde sakınca olmayan çok az içecek var su,ayran,maden suyu ve çok olmamak kaydıyla çay

Evet çok saçma et ve yumurta yanında tamda mevsimi portakal suyu tuketin taze. Yada balık yanında. Ayrıca bol limonlu salata kullanın yemeklerde. Çocuğunuz dogunca öğreneceksiniz demir ilacını dahi portakal suyu ile önerir doktorlar. C vitamini içeren limon portakal demir emilimini arttırır. Et yanında yoğurt ve ayran tuketmeyin. Birde başkasında olan olumsuz duruma çok kafa takmayın. Sağlıklı beslenin yeterli. Sadece çocuk için değil yoksa sabah akşam bulgur plavi yiyip çok sağlıklı çocuk ta doğurabilir bir kadın. Ama kadının vücut rezervinden gider tüm vitamin bebeğe. Sonra kemik erimesi. Diş kaybı vs vs ile doğum sonrası başbaşa kalır anne. Emzirirken de aynı şey geçerli. Zaten düzenli vitamin de kullniyor sunuz sanırım.

Doktorlar önerirken neden saçma?

Doktorlar önerirken neden saçma?
Doktorlar mutlaka maden suyu için demiyor. Maden suyunun zararı Varmı yok. Ama ictigimiz maden sularının olmasi gerken nitelikte olmadiğını da doktorlar söylüyor. zaten vitamin ilacı kalsiyum folik asit kullanır ve içeriğinde maden suyundan fazlası bulunur. Yemek yanında c vitamini içmenin yararını bende kafamdan uydurmadim doktorlar söylüyor

Arkadasin çok doğru söylemiş. Banada doktorum tavsiye etmişti hem kramplar için hemde minare deposu olduğu için. Hergün 1 şişe içtim. Korkma bebeğin gazlı falan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…