Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvekolİk İÇen Çok İnsan var valla. Akrabalarımdan da gÖrdÜm.
merhaba arkadaşlar ben de sigara kullanıyorum iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden düşükle sonlandı normal adet tarihimden 10 gün sonra düşük yaptım çok üzüldüm çok yıprandım ve nedenini hep sigaraya bağladım şimdi bırakma çabasındayım ve tekrar böyle bir şey yaşamaktan çok korkuyorum. doktor tesadüfi dedi ama ben sigaradan kaynaklandığını düşünüyorum sizce de öyle midir? Umarım tüm anne adayları rahatça bırakabilir
benim dayımın eşi hamileyken nerdeyse bir paket sigara içiyordu. ve şuan çocuğu 13 yaşında ve 5 yaşında bi çocukla aynı boyda büyüyemiyor. gelişme sorunu varmış. çok acı bir durum onu görünce içim acıyor. o kadarda duygusal ve tatlı bir çocukki.... böyle bir çocuğun annesinin sizce vicdanı varmı?
benim dayımın eşi hamileyken nerdeyse bir paket sigara içiyordu. ve şuan çocuğu 13 yaşında ve 5 yaşında bi çocukla aynı boyda büyüyemiyor. gelişme sorunu varmış. çok acı bir durum onu görünce içim acıyor. o kadarda duygusal ve tatlı bir çocukki.... böyle bir çocuğun annesinin sizce vicdanı varmı?