Hamilelikle alakalı

Pinar0757

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
410
91
13
37
Herkese hayırlı akşamlar.36 yasındayım 7 aydır evliyim ilk günden beri çoçuk istiyoruz.ovulasyon testiyle yumurtlama ı buldum ayrıca tiroidim 5 buçuklardydı.hamdolsun bu ay 1 buçuklara ilaçlarla düştü.2 kasım pik günümü buldum testle.inanılmaz bel agrısı çekiyorum.9 Kasım bugün memelerinde agrı olurdu olmadı ve adetime de zaten 1 hfta kldı.akıntım normal var.süreç nereye evrilir

Herkese hayırlı akşamlar.36 yasındayım 7 aydır evliyim ilk günden beri çoçuk istiyoruz.ovulasyon testiyle yumurtlama ı buldum ayrıca tiroidim 5 buçuklardydı.hamdolsun bu ay 1 buçuklara ilaçlarla düştü.2 kasım pik günümü buldum testle.inanılmaz bel agrısı çekiyorum.9 Kasım bugün memelerinde agrı olurdu olmadı ve adetime de zaten 1 hfta kldı.akıntım normal var.süreç nereye evrilir
Ayın 14 ünde birde 20 de test yaparak öğrene bilirsiniz

Ayın 14 ünde birde 20 de test yaparak öğrene bilirsiniz
Ya pek umutlu değilim zaten bende hiç bir belirti yok aşırı bel ağrısı var.normalde memelerimde çok ağrı olur regle yakın bu ay olmadı.su içme isteğimde yok zaten.metal tadı da :)Sık idrarada çıkmayınca konu kapalı aslında ama işte..:)

Ben 2 gebeligimide adetime 1 hafta kala ogrenmistim testle.
Bi deneseniz belki cikar sizdede eyer icinizde bi kipirti varsa hamilelik gibi 🤗
Ilk hamileligimde doktora gittim kontrol etti hamilelik yok dedi doktordan ciktim ben hamileyim biliyorum dedim test aldim baktim hamileyim 🤩

Bugün adet olmam lazımdı.hiç mide bulantım yok.sol kasığımda cız cız birsey.akıntım süt rengi.memelerimde hassaiyet hep olur.acaba...

Canım belirti bekleme herkesin hamileliği farklıdır. Benim adet gecikmesinin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu anında 2 çift çizgiyi gördüm öylesine testi yapmıştım. Hiç bir belirtim yoktu adet olacakmışım gibi dışında başka bir şey yoktu. Mide bulantılarım 5 buçuk haftalıkken başladı. Sende de belki böyle olur. Bence test yap canım yarın sabah ilk idrarla

Elinizde test varsa yarın ilk idrar ile test yapın , hatta kan bile verebilirsiniz.
Yarın sabah ilk idrarla yapayım kuzum.sol kasığımda hiç bu derece ağrı olmazdı.dilerim hamileyimdir.pazartesi amh baktırqcaktıö haftayada hsg olacaktı.bakalım ne olacak

Canım belirti bekleme herkesin hamileliği farklıdır. Benim adet gecikmesinin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu anında 2 çift çizgiyi gördüm öylesine testi yapmıştım. Hiç bir belirtim yoktu adet olacakmışım gibi dışında başka bir şey yoktu. Mide bulantılarım 5 buçuk haftalıkken başladı. Sende de belki böyle olur. Bence test yap canım yarın sabah ilk idrarla
Tek çizgi görmekten korkuyorum .

Aynen şuan adet olacakmışım gibi de ama ne bileyim umut işte

Back
X