Hamilelikle Başlayan Sistik ve Kabızlık

formidea

tırı vırı...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.153
2.861
83
Merhaba kızlar,

Hamile oldugumu öğrendiğimden beri yaşadığım tek sorun sistik ve kabızlık....

Evlenmeden önce de sistik olurdum, tuveletin gelir sürekli, seni öyle mahveder ki... Az, az... Çok can yakar.

Demir ilacına başladığımdan beri de var olan kabızlık...

Bulantı yok, baş dönmesi yok... Ama bu sorunlar benı mahvediyor. Çalışıyorum da, işyerinde cok daha zorlaşıyor.

Bu sorunları benım gibi yaşayanlar var mı

Merhaba o sorunları hamileligin ilk haftalarında bende yaşamıştım. Bulantı sorunu yasamadiginiz için bol lifli gıdalar, ıspanak pirasa gibi sebzeler tuketin. Bol bol su için. Geçmiş olsun

Merhaba o sorunları hamileligin ilk haftalarında bende yaşamıştım. Bulantı sorunu yasamadiginiz için bol lifli gıdalar, ıspanak pirasa gibi sebzeler tuketin. Bol bol su için. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım, ağır yemeklerden ziyade sebze canım istiyor ve ızgaralar, salatalar...
Demir ilacından kaynaklıymış kabızlık, doktorum şurup deneyelim dedi. Sımdı ise onu da bıraktım.
Demir ilacı benı mahvediyor.

Rica ederim canim, doktorum bana da şurup vermişti çok da ise yarıyor. Ben demir e başlamadan yaşamıştım bu sorunları ama hiçbir şey yiyemedigim için olmuş benimki, insallah en kısa sürede düzelir çok zor bir durum, geçmiş olsun.

Bol bol sıvı tüketerek, hareket ederek bu sorundan yavas yavas kurtuluyorum. Galiba bu durumu yenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…