• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikle değişen şeyler

Bizde hamilelik süresinde hiç iliskiye girmedik. Sonra emzirme, uykusuz geceler derken arkadaşa bağlamıştık iyice🤭🤭 hala daha tam olarak toparlayamadık diyebilirim. Bebişleimiz biraz kendini toplayana kadar böyle oluyor demek ki bi çok kişide. Ya hep ilişki isteseydiler. Bence o daha zor. Arkadaşım doktor yasaklayana kadar hep oldu diyordu. Ama hep eşi istediği için olmuş. Tek sıkıntı doğumdan sonrada yabancı gibi olmak ne yazık ki

2016 senesinde böyle bir konu açıp linç yemiştim forumda.

Vay efendim 9 ay duramıyormuşum ne biçim ana olacakmışım falan diye.

İlk gebelikte biz de uzak durduk yani, daha doğrusu kocam korkuyordu. Aldım karşıma konuştum, korkuyor yani konuştum da psikolog muyum ben sonuçta. Ama kızdığımı anladı, biraz o biraz ben normale göre daha uzak konuşma öncesine göre daha yakın bir süreç geçirdik. Doktora falan da tekrar danıştım ikna olsun diye. İlla etkili oldu.

Şimdi ikinciye hamileyim, hiç korku falan yok aynı devam. Sanırım o korku ilk bebeğe özel

Benim eşim de böyle :) başta üzülmüştüm beni artık beğenmiyor mu diye ama konuştuk açık açık bebeğe bir şey olacak diye korktuğunu söyledi ben de bıraktım :D adam korkuyorsa çok zorlamamak gerek bence. Ben de endişeleneseydim beni rahat bırakmasını isterdim . Bizimki bebeğin tekmesini hissedince korkmaya başladı o zamana kadar sorun yoktu. O zaman orada gerçekten bir bebek olduğunu tam idrak etti galiba :D

Bazı Doktorlar önerebiliyor. Bazı Doktorlar da enfeksiyon vs yüzünden önermiyorlar. Bende yapılmaması taraftarıyım. 2. Gebeliğimde korktum açıkçası eşim de sağolsun bana uydu.

9 ay kocanız ya da siz duvarlara mı tırmanıyorsunuz yapmayın allah askına. 9ay +lohusalık derken 1 sene gitti 🤣 mecbur değilseniz doktor kesin olarak yasak vermediyse cinsellik olmalı karı koca olmayı unutur be insan. Yasamadım henuz hamilelik gormedim gerçi burdan atıp tutması kolay suanda 😄

Benim eşim de böyle :) başta üzülmüştüm beni artık beğenmiyor mu diye ama konuştuk açık açık bebeğe bir şey olacak diye korktuğunu söyledi ben de bıraktım :KK70: adam korkuyorsa çok zorlamamak gerek bence. Ben de endişeleneseydim beni rahat bırakmasını isterdim . Bizimki bebeğin tekmesini hissedince korkmaya başladı o zamana kadar sorun yoktu. O zaman orada gerçekten bir bebek olduğunu tam idrak etti galiba :KK70:
Rahat hissedememiş belli ki bazı erkekler de doğumdan sonra kadını artık eş değil bir anne gözüyle gördüğü için cinsel istek hissedemiyormuş. Allah muhafaza 🥲

Rahat hissedememiş belli ki bazı erkekler de doğumdan sonra kadını artık eş değil bir anne gözüyle gördüğü için cinsel istek hissedemiyormuş. Allah muhafaza 🥲
Evet öyle bir ihtimal de var Allah korusun ama çok korkmaya kötü ihtimalleri düşünmeye de gerek yok. İnsanın hayatını etkileyen yeni bir süreç , herkes için farklı işler. Doğum sonrası devam ederse en olmadı terapi falan bir şekilde halledilir artık :D ya da forumun ortak geyiği olan leopar desenli gecelik çıkar ortaya :D

Evet öyle bir ihtimal de var Allah korusun ama çok korkmaya kötü ihtimalleri düşünmeye de gerek yok. İnsanın hayatını etkileyen yeni bir süreç , herkes için farklı işler. Doğum sonrası devam ederse en olmadı terapi falan bir şekilde halledilir artık :KK70: ya da forumun ortak geyiği olan leopar desenli gecelik çıkar ortaya :KK70:
🤣 Eyvah leopar mı bende yok ondan hahhahah

2016 senesinde böyle bir konu açıp linç yemiştim forumda.

Vay efendim 9 ay duramıyormuşum ne biçim ana olacakmışım falan diye.

İlk gebelikte biz de uzak durduk yani, daha doğrusu kocam korkuyordu. Aldım karşıma konuştum, korkuyor yani konuştum da psikolog muyum ben sonuçta. Ama kızdığımı anladı, biraz o biraz ben normale göre daha uzak konuşma öncesine göre daha yakın bir süreç geçirdik. Doktora falan da tekrar danıştım ikna olsun diye. İlla etkili oldu.

Şimdi ikinciye hamileyim, hiç korku falan yok aynı devam. Sanırım o korku ilk bebeğe özel
Sen bir de 2008, 2009 konularına bir bak.şok üstüne şok geçirirsin, ağzın bir kariş açık kalır.dayakçı kocayı bile haklı buluyorlarmiş.1 allahın kulu da kadına boşan dememiş.eee kocan da haklı sen de demek ki sinirlendiği şeyleri yapıyorsun, sakin olduğu zamanları kolla, ona göre davran, o da haklı bütün gün sinir, stres yoruluyor, suyuna git falan yazmışlar.
Bir konuda da kadının kocası çalışmasına izin vermiyormuş, kimse de o kim oluyor ki izin vermiyor dememişler.hatta hak vermişler.ortam kötü, eşin seni erkeklerin görmesini istemiyor falan demişler.onu ihmal.edersin, yorulursun diye yapıyor, eşin çok iyi birisi kıyamıyor sana falan demişler.bir tanesi de anneme göndermiuor yazmiş.ona da hak vermişler.sen de gitmeyiver ne yapalım, bayramda bir,iki gün götürüyormuş, onu yapmayan da var falan demişler.ülkecek resmen evrim geçirmişiz. Tarihe tanıklık ediyor bu site 😂😂

Back
X