hamilelikmi hastalık mı

yenigelinim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
190
182
23
37
Merhaba arkadaşlar yürürken 1 haftadır karnimin altında yumruk tenis topu gibi bir his oluyor ayrıca 3 gün önce kahverengi lekelenme oldu kesildi bugün adet olmam gerekiyor bu karnımın altindaki yumruk hissi hakkında bilginiz varmı böyle bir hamilelik belirtisi yazmıyor okuduğum konularda mesane mi şişti sizce idrarda yanma da yok

canım bence gebelik testi al çünkü lekelenme yerleşme kanaması olabilir. ama tabi bazen kadın hastalıklarında myom falan da kanama yapar diye biliyorum..hatta direk gidip kan ver beta baktır

Sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç yarın çıkacak

Karnimdaki ağrı için kramp dedi
Benim hamileligimdede kasik agrisi olmustu. Adetimde sadece belim agririr. Akintim olmaya baslamisti. Kasiklarim agrinca ve akinti olunca test yaptim. Tam nerende kramp var anlamadim ama bagirsakta gaz sıkısmasi da olabilir ama lekelenme ile olmus. Kist myom birsey dedimi. Belli olmaz gerci sen test sonucunu bekle . Hamilelik belirtileri herkeste farkli. Testte gebe degilsen Sonrasinda dr gitmekte fayda var.

Saglik ocağında yaptirdim kan testini idrar testi istedim yapmadı suan idrar testi yok dedi sağlık ocaklari yapmiyormu

Eczaneden gebelik testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı birde kan testini bekleyelim bakalım

Doktor bugün yokmuş canim yarın sabah gidicem
Bu arada adet oldum rahatladım ağrı geçti canım tsk ederim sorduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…