gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.950 448 10 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #21 Sinemugur .!.: Sağol canım ya bu ikinci hamileliğim ilk de hiç böyle olmamıştım seninde yazını okuyunca acabamı dedim Genişletmek için tıkla... Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle
Sinemugur .!.: Sağol canım ya bu ikinci hamileliğim ilk de hiç böyle olmamıştım seninde yazını okuyunca acabamı dedim Genişletmek için tıkla... Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle
Sinemyusuf Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 425 124 103 10 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #22 gonulll .!.: Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle Genişletmek için tıkla... İlk im geç doğdu hemde fazlasıyla sıpa :)
gonulll .!.: Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle Genişletmek için tıkla... İlk im geç doğdu hemde fazlasıyla sıpa :)
Sinemyusuf Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 425 124 103 10 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Periper89 #23 gonulll .!.: Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle Genişletmek için tıkla... Bu arada sağol canım cevap verdiğin için
gonulll .!.: Ilki vaktinde dogduysa ikincide vaktinde dogar insallah genelde boyledir.cok rahatsiz ederse doktoruna soyle Genişletmek için tıkla... Bu arada sağol canım cevap verdiğin için