Hamilelikte 19. Haftası olan var mı ?

:KK200:Bende varım...ılk haftalara göre suanda daha ıyıyız

:KK200:Bende varım...ılk haftalara göre suanda daha ıyıyız
Geri kalan haftalarda sorunsuz geçer umarım:):KK49: ben de ara ara kasıkta ağrı oluyor bir kaç kez de sertleşme oldu .. Sizde yaşadınız mı acaba ? Son olarak bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?:)

Geri kalan haftalarda sorunsuz geçer umarım:):KK49: ben de ara ara kasıkta ağrı oluyor bir kaç kez de sertleşme oldu .. Sizde yaşadınız mı acaba ? Son olarak bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?:)
Evet kasık agrılarım ani batma seklınde oluyor hareketleri son 4-5 gündür net hissedıyorum.

Ben de 19 haftalık hamileyim :) 1 haftadır öksürdüğümde ya da hapşırdığımda kasığımda şiddetli sancı oluyor. Onun dışında ara ara bıcak girer gibi oluyor. Umarım normaldir.

Kaç haftalıkken oldu peki doğumların? Çok şükür benim avuç içi kadar bi bölgeydi 2 gündür hiç olmadı inşallah senin de geçer
Kizim 34 haftalik oglum 36 haftalik.ilaclarla bu kadar durabildiler.magnezyum biraz kasilmalara iyi geliyor ihmal etme

Kizim 34 haftalik oglum 36 haftalik.ilaclarla bu kadar durabildiler.magnezyum biraz kasilmalara iyi geliyor ihmal etme
Yok Can'ım sürekli alıyorum magnezyum.. iyi maşallah yine ..tabi zamanın da doğması en güzeli ama 36,34 te hiç yoktan iyi ..

Benim komple karnim geriliyor.bu 3. Hamileligim 2 si erken dogum oldu.bu da benim erken dogum habercisi.

Canım ya birşey soracagim, benim de ilki erken 32 haftalık acaba ikinci de mi öyle olur? Senin ikiside öyle olunca sormak istedim. Benim içine biraz öyle olacak gibi doğuyor ama ne olursa olsun tabi isin sonu sağlık olsun. Allahım çocuklarını ve çocuklarımızı korusun

Canım ya birşey soracagim, benim de ilki erken 32 haftalık acaba ikinci de mi öyle olur? Senin ikiside öyle olunca sormak istedim. Benim içine biraz öyle olacak gibi doğuyor ama ne olursa olsun tabi isin sonu sağlık olsun. Allahım çocuklarını ve çocuklarımızı korusun
Amin canim.kasilmalrim olurdu benim surekli hatta suanda var.doktorlar ilaclarla mudahale etti hep ama 2.cocugumda erken dogdu.senin kasilman vs yoksa vaktinde dogar belki.ultrasonda hersey normal cikiyordu ama nst de hep sancim oluyordu.
Doktorun ciger gelistirici igneyi atar sana muhtemeln riske atmaz o zmn bi sikinti olmaz ins.

Benim de hep ilkinde normal göründü o yüzden şok olmuştuk. Ya ben doktora dedim şimdikine ilki erken diye hic birşey demedi. Dikkate almadı. Birşey olmaz yada dikkat edelim vs kısa cümle bile kurmadı. Zaten değiştircem doktoru bakalım yenileri ne diyecek. Kasık ağrım feci birde karnım daha simdi den aşağıda ayni ilk gibi. Sağol canım ya cevabın için. O iğneyi felan hep soracağım

Benim de hep ilkinde normal göründü o yüzden şok olmuştuk. Ya ben doktora dedim şimdikine ilki erken diye hic birşey demedi. Dikkate almadı. Birşey olmaz yada dikkat edelim vs kısa cümle bile kurmadı. Zaten değiştircem doktoru bakalım yenileri ne diyecek. Kasık ağrım feci birde karnım daha simdi den aşağıda ayni ilk gibi. Sağol canım ya cevabın için. O iğneyi felan hep soracağım
Ikinci cocugumda 2 dr ye birden gidiyordum.bi doktora gittim sancim var ve bana inanmiyordu o zmn 26 yada 28. Haftamdaydim kizdim ona ultrasonda hersey normal nst ye seni sokamam dedi.ilki erken dogdu diye ikincide erken dogcak diye birsey yok dedi.
Sonra devlette bi dr ye gittim nst ye soktu sancim cikti .kendi doktorumu aradim hemen hastane de yattim ilaclar kullandim hep oyle bir muddet durdu.simdi 3. Hamileligimde de ayni sikintilar var ve doktorum gerekli onlemleri alir artik.
Insallah sende sikintisiz saglikla dogum yaparsin.

Ikinci cocugumda 2 dr ye birden gidiyordum.bi doktora gittim sancim var ve bana inanmiyordu o zmn 26 yada 28. Haftamdaydim kizdim ona ultrasonda hersey normal nst ye seni sokamam dedi.ilki erken dogdu diye ikincide erken dogcak diye birsey yok dedi.
Sonra devlette bi dr ye gittim nst ye soktu sancim cikti .kendi doktorumu aradim hemen hastane de yattim ilaclar kullandim hep oyle bir muddet durdu.simdi 3. Hamileligimde de ayni sikintilar var ve doktorum gerekli onlemleri alir artik.
Insallah sende sikintisiz saglikla dogum yaparsin.

Amin canım ayni sekil sende öyle. Ya supriz yumurta gibi bu hamilelik. :anne:

Benim de karnım çok geriliyor ama ben 21haftalıgım ve hep kafası aşağıda kasığımı zorluyor sizce erken doğum habercisimi bu
Benim ayaklari kasigimda tekmelerinden hissediyorum.
Karninizda gerilme varsa doktorunuzla gorusun ben bisey diyemem burdan size.zamanla kasilma nedir yada bebegin hareketlerinden dolyi gerilme nedir daha iyi anlarsin canim.
Hayirli saglikli dogumlr.

Benim ayaklari kasigimda tekmelerinden hissediyorum.
Karninizda gerilme varsa doktorunuzla gorusun ben bisey diyemem burdan size.zamanla kasilma nedir yada bebegin hareketlerinden dolyi gerilme nedir daha iyi anlarsin canim.
Hayirli saglikli dogumlr.
Sağol canım ya bu ikinci hamileliğim ilk de hiç böyle olmamıştım seninde yazını okuyunca acabamı dedim

Back
X