- Konu Sahibi nazlisandal
Ah be canım nerde iş yapıcam, kaldı artık iş yapmalar. İnanır mısın yemek bile yapmıyorum doğru düzgün ya dısardan yiyoruz ya da eşim yapıyor okuldan gelip de. Ben hep dinleniyorum ama acıyor işte ve ağrıyor. Özellikle de yatarken. Sola yatıyoruz ya hani işte o yattıgımız taraf nasıl bir sızı ve agrı içinde kalıyor anlatamam. Sonra zorla sağa dönüyorum tabi eşim ittiriyor arkadan, gene sağ tarafta ağrı ve acı. Bilemiyorum ki neden böyle oldum ben
Aman en güzelini yapıyorsun boşver zaten az zaman kaldı eşin idare eder artık. Benimde sol tarafım aynı gece bazen o kadar uyuşuor ki sağıma yatayım azıcık diyorum ama bizim velet kesinlikle o tarafıma yatırmıyor. Meğersem çocuğumun kafası sağ kasığımın ordaymış ve bacaklarıda sağ göğsümün altındaymış ondan rahatsız oluyormuş beyefendi. Valla annelik böyle birşeymiş Nazlıcım. İnan anneciğimi yeni yeni anlıyorum. Allahım annelerimizide evlatlarımızıda başımızdan eksik etmesin.
Bu arada sana birşey sorucam canım. Etrafımdaki birçok insan orkid yerine hasta bezi al dedi hastaneye kanama fazla olabiliyormuş ve orkidler yetersiz kalıyormuş. Ben hangi hasta bezini alacağıma karar veremedim bir türlü. Çeşit çokmuş baya dün markette baktım ama kafam karıştı. Sen aldın mı? Eğer almadıysan hangi markanınkini almayı düşünüyorsun? Benim çantamda bir tek bu eksik kaldı.