- Konu Sahibi nazlisandal
- #801
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorlar sinir oluyorum. Benim arkadasıma da doktor öyle demişti 4 ay sonra hamile olduğnu ögrendi. Allahın hikmeti işte.
Ayy burda da başladı yağmur. Kapkaraydı zaten hava.Eşim okuldan geldi bugün veli toplantısı vardı. Canım benim sağolsun gelir gelmez temizlik yaptı evi sildi süpürdü. bir de yumoş yumuşatıcı oyuncak ayı hediyeliymiş onu da almış :) Bi sürü peluşumuz var ama şu eşantiyon ve hediye olan ürünler bizim hep ilgimizi çekiyor.
Bir de canım bişey diyeceğim. Nisan yağmuru olayını belki duymuşsundur. İstersen müsaitse balkonun falan varsa yada bahçen bir kap koy da biriksin
İşte insan ona sinir oluyor ya. Resmen insanların duygularıyla oynuyorlar malesef. Arkadaşının adınada çok sevindim.
Bu arada nasıl oldun canım? Ağrın hafifledi mi biraz?
Allah eşlerimizden razı olsun valla bizimkide bugün evde diye temizlik yaptı , oğlumun yatağını kurduk.
Ayyy o eşantiyon oyuncakları bende hep çok sevmişimdir. Yumoş ayıya bayılıyorum zaten. Ufaklık güzel günlerinde oynasın inşallah.
Canım ben duymadım onu. Neden biriktiricez yağmur suyunu? Balkonum falan var ama aksi gibi yağmur dindi.