Bulantı ve başarısı var bende hamilelikten önceki migrenim vuruyor beni 3hafta sonra çağırmıştı ama ben yarın gideceğim yani iki hafta sonrasına gitmiş olacağım hem merak ediyorum hem de yolculuk yapacağız uygun mu diye soracağım vitamin vermedi caanım sadece folik asit.değerlerim iyiydi triodim düşüktü dahiliyede t3 ve t4 önemli onlara bakıldı onlar da normal cıkınca ilaç verilmediCanim bende 7 haftaligm.ama bas donmesi ve mide bulantisi cok fazla.dun kalp atişini dinledk bir ay snrada ikili test icin gelin dedi.sana vitamin ilaci werdimi doktorun yada kan ilaci falan
Canımm ben de bulantımı bastırmak için yoğurt meyve gibi ferahlatıcı seyler yiyorum ya da çubuk kraker bisküvi gibi kuru şeyler bana da cok olursa bulantın diye hap veriyorum dedii ama kullanmıyorum şimdilik boğazımda kireç gibi bir tat hep Allahım yardım etsin de büyüsün yavrularımız inan artık bulantı olmayınca tuhaf hissediyorum bişey mi oldu dr a mı gitsek diyorumMide bulantmdan dolayi yemek yiyemyrm.kilo wermism iki haftada.sen yiyebiliomusun?
Ben 1kilo aldım şuana kadar çünkü daha 3-4haftalıkken yemem iyiydi sonradan duruldum birazAynen cnm bende folıo die bi folik asit kullaniorum.mide bulantim icin dramamine die ilac werdi kotu hissednce ic die.dedgm gbi bi ay snra gtcem iste hayirlsi ins.
Ben de sürekli bunu düşünüyorum ilk hamileliğim sürekli merak eder durumdayım yarın dr a gidicem heyecandan yarın olmaz bana artık 12.haftadan sonra düşük riski azalıyor oldukça diye biliyorum Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın bizlere inşallahkızlar bende 7 haftalık hamileyim mide bulantısı var kusma yok sabah kahvaltı yapamıyorum doktor bana da folık asit verdi.. 1 ay sonra çağırdı benide.. sey dcektim ya sizede oluyo mu acaba kalp hla atıyor mu :) heyecan fazla bende :) ve sizce gebeliğin 12. haftasına kadar mı yoksa 20. haftasına kadar mı kendimizi korumalıyızz fazla d,ikkat etmeliyiz ?
??
Yalnız değilsin bulantım olmadığında morali bozulan Bi insana dönüştüm diyebilirim sürekli göğüslerime fln bakıyorum şişkinliği indi mi damarlar kayboldu mu benim ilk ama kaybetmek istemiyorum hiç özellikle kalp atışını duyduktan sonra bağlanıyor insan sürekli ultrasonda bakasın geliyorBenimde bikac gundur bel agrim var. bulantim oluyor.ozellikle dun gece sabaha kadar bulantidan uyuyamadim. Ama bulanti oldugu surece bebegimin yasadigini hissediyorum. Daha once 2 kere kaybettim bebegimi. O zaman aninda yok oluyordu bulantilar. Simdi rabbime dua ediyorum surekli midem bulansin ama bebegime bisey olmasin diye. Rabbim hepimizi yardimcisi olsun. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Ben de böyleydim işte düşüncelerimizi paylaşalım benim gibiler var mı deliriyormuyım dedim cok şükür normalmiş aminn caanım inşallah anneliği tadarızAllah razi olsun topigi acandan kafayı yedigimi düsünüyordum artik.bende hafif bulantı hafif kahverengi leke ve bel agrısı var doktor normal dedi ama hep bi tedirginlik iste.Rabbim korusun sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Evt tam da adet günüm de kanama oldu parça bile düştü şükür ki bebekler duruyoAllahım hayırlısını versin caanım dua et bol bol özellikle ilk ay ve adet dönemlerinde oluyor kasık ağrısı
Bebekler ???ikiz mi sizin?İşte sıkı sıkıya tutunmuş ve doğacaksa zaten bişey olmuyor ama olmayacaksa da olmuyor Allah'ın mucizelerinden Bi tanesiEvt tam da adet günüm de kanama oldu parça bile düştü şükür ki bebekler duruyo
Dorduz cnmBebekler ???ikiz mi sizin?İşte sıkı sıkıya tutunmuş ve doğacaksa zaten bişey olmuyor ama olmayacaksa da olmuyor Allah'ın mucizelerinden Bi tanesi
Oooo maşallahDorduz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?