HAMİLELİKTE 8. Haftada yoğun kanama yardım?

ys_pasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
256
150
53
36
Kızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 8. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen😔

Canım öyle bişey yaşamadım ama geçmiş gitmiş olsun inşallah bebişine bi zarar gelmesin sağlıkla devam etsin hamişliğin :)

Senin stresin bebeği etkiler sen olumlu düşün canım burda çok arkadaşın başına geldi hiç bişeycik olmadı sende gönlünü ferah tut dinlen bol su iç geçer inşallah bu günler

Kızlar 6. Haftanın sonunda az bir şekilde 8. Haftanın başındada çok yoğun adet gibi kanama yaşadım. Acil doktora gittim kalp atışında sıkıntı yoktu iğne vuruldum evde yatıyorum sürekli. Kanama bir güne yakın sürdü artık leke olarak gelmeye başladı. Çok moralim bozuldu yaşıyormu diye çok tedirginim. Benim gibi kanama yaşayıp sağlıkla dewam eden varmı bana moral olun lütfen😔
Merhaba şimdi nasılsınız ben de 5+4 deyim ve kahverengi akıntım var iki gündür progastan kullanıyorum ama çok iyi endişeliyim bebeğimin sağlığı bozulur mu diye😞

Merhaba
Bende suan 15 haftalik hamileyim ve 2 gun once adet kanamasi gibi yogun bi ianama gecirdin hastaneye gittim ve bebek iyi denildi bu tarz kanamalar olur denildi azalir yakinda yada ara ara boyle devam eder dedi ilac vermedi. Dun kesilmisti fakat bugun tekrar basladi. Umarim gebeligin saglikli ilerlemistir. Bende yasiyorum bu durumu . Yanliz degilsin.

Bende 7 haftamdayim ve 6 gündür benimde kanamam var kesilmeden bi azaliyor bi cogaliyor doktor hersey iyi diyor ama insan korkuyor tabi herseyd hazirlikli olmamiz lazim iyi veya kötü dedi kücük oldugu icin beklicez insallah en kiza zamanda güzel haberler aliriz sen canini sIkma insallah yavrularimiz iyi olacak😘

Back
X