Hamılelıkte acı biber sorunsalı 🤦‍♀️

Tubiskooo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
1.415
2.292
83
33
Kızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme . 🤦‍♀️

Bebeğin olur mu bilmem hiç duymadım ama zaten hamilelik kabızlık ve üstüne acı kelimesi eklenince dertten kör olur insan. Sanmıyorum canım ye canın çekiyosa olmaz bşy bebişe

Kızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme . 🤦‍♀️
Benim kadar zehir gibi biber yiyen yok hamileyken de yedim çoçuğum çok şükür sağlam doğdu

Olabilir evet. Çünkü ben hamilelikte renkli lens takan annenin bebeğinin renkli gözlü olacağını da duymuştum.
Bu açıdan bakınca acı biber olayı da mantıklı geldi.
Şaka bir yana doktorunuza güvenin bence. Hamilelikle ilgili çok fazla atmasyon bilgi dolaşıyor halk arasında, itibar etmeyin.

Ben de acı çok yerdim. Oğlum da çok seviyor. Sıkıntı olmadı bizde

Bir sey olmaz ama dikkatli olmakta fayda var. Bebegin gozu kor olmaz ama mideniz reflu zamanlarinda mahvolabilir. Rahatsiz olabilirsiniz. Ve bazi yiyecekler abartildiginda zarar verebiliyor. Ben cok fazla nar yemistim ve bebegimin suyu kalmamisti.

Back
X