merhaba arkadaşlar adetim iki gün gecikti bu ayda klomene başlamıştım acaba hamile olabilirmiyim.ama çok ağrım var hamile kalındığında ilk ayda adet döneminde adet sancısı gibi ağrı oluyomu kasıklarda acaba hastaneyemi gitsem şimdi tahlilmi versem adette olmadım acaba sonunda hamile kaldımmı.hamile kalıpta kasık ağrısı çeken varmı?:ecrin_bebek:
canım ben çok adet sancısı çekerim normalde.hamiş olduğumda da anlamamıştım sancım gene çoktu.meğersem hamişmişim.gerçi aldılar bebeğimi geçen sene kalbi durdu ( ama sancılar normal canım kanama olmadığı zaman.doktorum öyle demişti bana.şuan bizde 5 aydır bekliyoruz işte tekrar hamiş olayım diye offf.rabbim isteyen herkese versin
ay cnm ya içim açıldı anlattıklarından inş hamileyimdir bugün durayım yarın test yaptırım bari.allah rahmet eylesin cnm bebeğini çünkü bide spora başladım mutlaka yarın test yaptırim o zaman.
test okadar yaptırdımki 2 yıldır hüsrana uğramak istemiyorum.ya bide adet döneminde akıntılar çoğalır ya benim hep aynıydı fazlalaşma olmadı.
Canım Hala sancılarım devam etmekte.... Doktorumda kanama olmadığı sürece çok normal dedi.. Rahim büyüyor o yüzden ağrı çok normal dedi... İnşallah hamişsindir....
bebişim inşallah adet olmazsın canım benimde bugün resmen adet olucakmışım gibi karnım belim ağrıdı okulda korktum herhalde oluyorum diye ayın 28i benim günümde bakalım ne olacakk
cnm bana dr fazla gelişmemiş yavaş gelişiyo dedi en son adetin 14. gününde gittim bana çalışın dedi iğne filan vermedi tam olmadığından bizde dr böyle dedi pekte ilişkiye giremedikki iki 3 kere filan yani herşey allahtan biliyosun acabamı diyorum bugün test yapıcaktım kan tahlili vericektim kardeşimle kavga etmiştik evden çıkmadım bunalımdım yani.
kızlar bende adetimi bekliyorum benim 8 gün geçti pes valla tık yok test yaptırmadım yarında olmazsam yaptıracağım:O hafif karın ağrısı ve karın içi guruldamalar var garip garip