hamilelikte ağda yaptırmak!!!!!

mehtap@ferhat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
29
2
86
47
İstanbul
arkadaşlar 8 haftalık hamileyim.micro ile oldu.hamilelik öncesinde genital bölgeye ağda yaptırıyordum.fakat şimdi korkuyorum.sizce ne yapmalıyım?:1no2::1no2::1no2:

ben olsam bende korkardım..
istersen dr.una sor neticede hamilesin ve onun kontrolü olmak durumundasın.
tbr ederim canım bu arada allah sağsalim doğmayı nasip eder inş.

valla ben de hamile kaldım kalalı jiletle alıyorum önce epileydiyle alıyordum açıkcası sakıncası aklıma gelmedi ama daha çok acıyo gibi geldi bana

bende yaptırıyorum ama hamıle degılım tabıı de zararı olcagını sanmıyorum ama doktorunuzu arayıp danısın ıstersenız

Zararı olacağını sanmıyorum.İlk hamileliğimde sonuna kadar yaptırdım.Şimdi yine hamileyim ve yaptırıyorum bi zararı olduğunuda hiçduymadım....İçin rahat etsin diye doktoruna danış istersen.....

canım bi zararı yok ben güzellik salonunda çalıştım 9 aylık hamileler bile geliodu agda yaptırmaya hiç bi sorun olmuyodu gelen çoktu.hatta doğuma giderken gelip agda yaptırıyolardı mecbur kaldıkaları için o yüzden korkmana gerek yok bi engel taşımıyo yani ama sorun olamması için doktorunlada konuş istersen.

Canım ben de zor hamile kaldığım için ilk başta tereddüt etmiştim sonra doktoruma sordum hiçbir sakıncasının olmadığını söyledi evde kendim yapıyorum hiçbir sorun da yaşamadım

Hayirli olsun.
En son 2 hafta once yaptirdim. Son ay zor oluyor ama daha nazik oldugun icin. Hijyen acisindan tam emin oldugun biyerde hic bir sakincasi yok. Tavsiyem, zamanini oyle bir ayarlaki son gidisin dogumdan 2-3 hafta onceye gelsin. Zaten arada hep karindan bakilacagi icin cok problem olmaz. O arada ayarlayabilirsin. Son 2 hafta icinde ben yaptiramazdim mesela.

ablam doğumun olacağı güne kadar yaptırıyordu.hijyenik bir ortamda sakıncası olmadığını biliyorum

aslında benimde kafam karışık ağda konusunda.6 ay oldu jşletlew alırken zorlanıyorum.ağdaya gitmeyi düşünüyordumm.bakalımm sorun olmaz umarımm

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak ben ağdadan önce emla adında bir krem kullanıyorum acyı azaltması için acaba hamile iken kullanılmasında bir sakınca varmıdır bilen varsa yazarsa çok sevinirim.:bbo:

ben emlayı kalıcı makyaj öncesındede kullandıklarını duymustum ama içeriğini bilmiyorum.anestezik bir ilaç olduğuna göre sakıncası olup olmadığını iyi araştır derim.

ben hamileliğimin başından beri yaptırıyorum bir haftaya kadar da kısmetse hamilelikte sonağdama gideceğim şu ana kadar bir zararını görmedim ama arkadaşların dediği gibi hijyenik bir ortamda olması çok önemli

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak ben ağdadan önce emla adında bir krem kullanıyorum acyı azaltması için acaba hamile iken kullanılmasında bir sakınca varmıdır bilen varsa yazarsa çok sevinirim.:bbo:

perospektüsünü oku
emla nın bende kullanıyodum ama hamile kaldıktan sonra kullanmadım
sende perospektüsü yoksa ben evden bakarım haber vermen yeterli

artık salona gidiyorum ben 10 dk da tamam

arkadaşlar 8 haftalık hamileyim.micro ile oldu.hamilelik öncesinde genital bölgeye ağda yaptırıyordum.fakat şimdi korkuyorum.sizce ne yapmalıyım?:1no2::1no2::1no2:

canım ben doktola görüştüm herahngi bir sakıncası yok dedi bende yaptırdım bi sorun olmadı hemde rahimde açılmam vardı...sakın korkma kasma kendini...

bende zaten ağdayla her ay kendim evde alırdım.şimdi de hamileyim hala evde kendim düzenli olarak alıyorum.yapamıcak kadar büyüyünce karnım temiz bi yer var burda orda aldırıcam kısmetse...

hamile kalmadan önce emla krem kulllanıyordum genital bölgede ama hamile kalınca zararlı olduğunu düşünerek bıraktım iyiki de bırakmışım çünkü acımıyor ki alışmış vücut farkında olmadan hamilelikte hassas falan diyorlar ama ne bileyim her zamanki gibi benim bi değişiklik yok bence acılarımız psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…