Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google yaz ve oku bence neden etkiledigi anlatilmis.nasil temizlik yapilacagi da orada var.ayrica hemen inanmis olsaydim burays konu acip arastirmazdimbu bilgiyi paylaşan yazı bi zahmet nasıl temizleneceğimizi de deseymiş... allahım nelere de inanıyorsunuz yaa..
her ay miss gibi ağdamı yapıorm böyle bi saçmalık olabilir mi..
Benim de kafama takilan agdaci yuzustu yatamayacagimiz icin arka taraflari nasil aliyor acaba? Bir fikri olan var mi :)
Yan donuyorsun canim. Ben de gecen hafta gittim artik yuz ustu donemedim yana yattim.
Ayrica onlar zaten isini biliyor bi cok hamileye agda yapiyolar. Tabii hijyen onemli gittiginiz yerin temiz olmasina dikkat edin. Benim agdami yapan kizin eli hafif mesela ama son haftalarda artik nasil olur bilmem. Ben hamilelikten once de giderdim simdi hele hic kendim yapamam.
Tuy dokucu krem ya da jilet gibi seyleri hayatim boyunca hic denemedim ki hamilelikte bence agdadan daha tehlikeli. Tuy dokucu krem daha kimyasal bisey. Jiletle de bi yerinizi kesebilirsiniz malum. O yuzden agdadan baska care yok kizlar. Ben de hic duymadim agdayla ilgili oyle bi durum.
Bana hijyenil gelmiyor kuaförde ağda,o spatulayı kullanıp atabilir ama kutudaki ağda kalıyor ona kaç kişinin spatulası girip çıkıyor,her türlü mikrop olur kişiye özel ağda kullanılmıyor çünkü,fokur fokur mikrobu kırılacak şekildede kaynamadığına göre.Ayrıca o yatılan yerin üstündeki bez falan her kullanımda değişiyormu bilmiyoruzki
tabiki en güzeli ağda ama çoğu kuaförde koca bi sir kutusu,herkese kullanılıyor aynı kutudan,dediğiniz gibi kişiye özel olsa çok güzel rahat rahat yaptırır insanvala ben başından beri ağda yaptırıorm.. zararlıymış bilmem neymiş gibi şeyler de bana çoook saçma geliyor.. analarımız zamanında tüy dökücü mü varmış..
sadece hijyene dikkat ediyorum bir de klasik ağda yaptırıyorum.. zaten sir ağda bana oldum olası dokunuyor kaşıntı yapıyor.. zaten onu yaptırmıyordum.. ankara keçiören.de tertemiz bi hamam var ağda odaları var.. ağdayı kendileri kaynatıolar zaten o ağdayı başkalarına kullanmalarının imkanı yok.. tertemiz gidip yaptırıorm 10 dk bile sürmüo..
yapan kişi çok acemi ise normal zamanda da tehlikeli çünkü hassas bir yer.. bilen biri ise her zaman için güvenilir ve en temiz yöntem ağda.. bunu bilir bunu söylerim..
Bana hijyenil gelmiyor kuaförde ağda,o spatulayı kullanıp atabilir ama kutudaki ağda kalıyor ona kaç kişinin spatulası girip çıkıyor,her türlü mikrop olur kişiye özel ağda kullanılmıyor çünkü,fokur fokur mikrobu kırılacak şekildede kaynamadığına göre.Ayrıca o yatılan yerin üstündeki bez falan her kullanımda değişiyormu bilmiyoruzki