Gebelikte Röntgen ve Kan Bağışı

merve361

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
5
0
1
29
Merhaba hanımlar. Eşim ameliyat olacağı için gebeliğimi öğrenmeden önce kan bağışı yapmıştım. Ayrıca odaya getirdikleri cihazla akciğer grafisi çekildi ve 3 kere yanında bulundum. İnternet üzerinden okuduğum bilgilerde akciğer grafisinin rad değerinin çok düşük olduğunu bir sorun olmayacağını okudum. Kan bağışında da erken dönemde herhangi bir problem olmayacağını okudum. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Sizin karnınızı çekmediği sürece gerekirse sizin bile röntgeniniz çekilebilir. Bir şey olmamıştır. Kan verdikten sonra siz baygınlık geçirmediyseniz, şu an demir ile ilişkili değerleriniz (hgb gibi) iyiyse sorun yok.

Sizin karnınızı çekmediği sürece gerekirse sizin bile röntgeniniz çekilebilir. Bir şey olmamıştır. Kan verdikten sonra siz baygınlık geçirmediyseniz, şu an demir ile ilişkili değerleriniz (hgb gibi) iyiyse sorun yok.
Öyle mi diyorsunuz gerçekten. Çok tedirginim hamile olduğumu öğrendiğimden beri

Kandan hiçbir şey olmaz. Röntgen de sadece yanınızda çekilmiş. İnsanlar bilmeden kendi röntgene giriyor. Bir şey olduğunu sanmıyorum.

Umarım öyledir. O kadar canım sıkıldı ki eşim bu kadar çok kafana takıp canını sıkacaksan aldır istersen dedi. Yarın özel hastanede bir doktordan randevu aldım ona gideceğim birde onu dinleyeyim

Merhaba hanımlar. Eşim ameliyat olacağı için gebeliğimi öğrenmeden önce kan bağışı yapmıştım. Ayrıca odaya getirdikleri cihazla akciğer grafisi çekildi ve 3 kere yanında bulundum. İnternet üzerinden okuduğum bilgilerde akciğer grafisinin rad değerinin çok düşük olduğunu bir sorun olmayacağını okudum. Kan bağışında da erken dönemde herhangi bir problem olmayacağını okudum. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Bugün kadın doğum doktoruna gittim, dün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahliline baktı kan değerlerinde bir sıkıntı görünmüyor dedi. Röntgende de direkt size yapılmadığı sürece birkaç kere yanında bulunmanızda bir sorun yok dedi. İçim rahatladı

Back
X