Doğuma Hazırlık Hamilelikte ağda

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizil_kiz

Biri yanımda diğeri Canımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
451
184
33
33
Hanımlar merhaba öncelikle. Bu aralar kafamı kurcalayan bi sorunum var 37. Haftaya girdim ve ağda mı yaptırsam yokssa tüy dökücü mü kullansam bilmiyorum. Tüy dökücü hemen çıkarır düşüncesindeyim daha önce denemedim hiç araştırdığımda agdadan hemen sonra doğuma giden bile olmuş kafam karışık bilemiyorum

Bugüne kadar hep ağda yaptırdıysanız o şekilde devam edin, benim tanıdıklarımda hep son ana kadar ağda yaptırdı bende öyle yapıyorum

Benim canım kıymetli olmasa en güzeli ağda. Hatta 1 ay önce gittim. Bu ay nedense vücudumda hassayet var gidemedim. Ama pişman oldum gitmediğime. Alışıksan en güzeli ağda. Ne zaman doğum olucağı belli olmuyor bir ay rahat edersin bari. Tüy dökücü 2 günde çıkarıyor.

Benimde canım çok tatlıdır acı çekmeme rağmen katlanıyorum çünkü en rahatı o bitene kadar gözlerimi kapatıyorum :)

Canım tüy dökücü kullanma bence. Çünkü doktorlar içindeki maddenin zararlı olabileceğini söylüyorlar. En güzeli agda tabi ama onunda erken doğumu tetiklediğini duymuştum. Of çok zor bu konu ya. Bende 32. Haftadayim bir kaç haftadır jilet yapıyorum ve çok pişman oldum. Sert ve acılı çıkıyor. Herşeyi göze alıp agda yaptırcam sanırım

Tüy dökücü kesinlikle kullanmayın içinde bir dünya kimyasal var ve vajina yakınına süreceksiniz sonuçta allah korusun tehlikeli olabilir.
Jiletle hızlı çıkıyor ama kendiniz yapabiliyorsanız eğer görmeden veya eşiniz yardımcı oluyorsa jilet yapın haftada bir. Zaten ani doğum olsa zaman kalmasa bile yapmaya çok çıkmamış olur onuda doğuma girerken hemşireler halleder genelde.
Ha ben jilette yapıyordum ağdayada gidiyordum hamile kalmadan önce. hamilelikte ilk aylarda jilet yaptım hep yavaş çıktı normalden ama ağdayla devam edicem.
Ağda erken doğuma sebep olmuyor diye okumuştum bi dr yazısında ama hijyen önemli. Tek kullanımlık ağda kullanan bir yere gidin mümkünse.

Kızlar bende az önce kuaförden geldim genital bölge değilde tüm bacak yaptırıyorum ben genital bölgeyi tüy dökücüyle alıyorum mümkün değil yaptıramam oraya bacak için bile korkuyorum acıyo sonuçta 19. Haftaya giriyoruz bebeğin hareketleri sıklaştı resmen ağdadan sonra sanki karnım ağrır gibi oldu belkide psikolojik her ay nasıl çekilir bilmem

Ay ağda candır ve bana yasaktır o yüzden çok zor günler geçiriyorum. Sağlık açısından bir sorun yoksa ağda yaptırın tüy dökücü kimyasal ya.

Ay ağda candır ve bana yasaktır o yüzden çok zor günler geçiriyorum. Sağlık açısından bir sorun yoksa ağda yaptırın tüy dökücü kimyasal ya.
Ağda neden yasak banada yasak o yüzden yapıyorum 4 gün falan idare ediyo ama ağda yasak olmasada yaptıramazdım heralde ya karnım burnumdayken

Ağda neden yasak banada yasak o yüzden yapıyorum 4 gün falan idare ediyo ama ağda yasak olmasada yaptıramazdım heralde ya karnım burnumdayken
Riskli gebeliklerde yasak dedi doktorum. Normalde hep ağda yaptıran biriyim. Fakat bu durum nedeniyle yaptırmıyorum.

hep jiletle temizliyorum ama cabuk çıkıyor ama 37.haftamda agdaya gideyim diyorum tertemiz olur cok ugrasmam bölece zor olur mu ki

hep jiletle temizliyorum ama cabuk çıkıyor ama 37.haftamda agdaya gideyim diyorum tertemiz olur cok ugrasmam bölece zor olur mu ki
Zor olmazda çok acır bence hatta kanayabilir bende uzun süre jiletten sonra ağda yaptırdığımda kökleri kanamıştı

Zor olmazda çok acır bence hatta kanayabilir bende uzun süre jiletten sonra ağda yaptırdığımda kökleri kanamıştı
ya benim kanamıyor daha önceden de bu şekilde yatırmıştım kanamadı ama şimdi gebelikten dolayı hassaslıkta var cok acır yani ondan çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…