Hamilelikte agda ?

Nezzolgunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
200
72
48
33
Kızlar merhaba
Belki bu konu için erken fakat yine de insan korkabiliyor. 4 haftalık hamileyim agda yapicam fakat karanfil yağı sürüp yapıyordum. Sizce bir etkisi olur mu? Kusura bakmayın konu buraya mi açılıyordu yoksa bu konuyu açmamam mi gerekiyordu bilemedim yazdım. Cevaplarsanız sevinirim.

ağda yapabilirsin ama karanfil yağı hakkında bir bilgim yok onu neden kullanıyorsunki

Ağda yaptırdım sıkıntı olmadı ama bence uyuşturacak kas gevşetecek ilaç ya da yağ kullanma ne olur ne olmaz.
4 haftalık demişsin kesinleşmiş gebelikmi acaba hani keseyi bebeği görüp kalp atışı olması ihtimali yok o haftada. Şuan kullansan Zararı olur mu diye ikilemde kaldım yorum yaparken.

Bebeği etkileyeceğini sanmam çok küçük ama ne olur ne olmaz. Kullanma bence.

Dediğin gibi kese görünmüyor 10 gün sonra tekrar kontrolüm var değerlerim iyi gidiyor çok şükür. Ilk gebeligim korku ve telas var birazda ondan endiseliyim insallahta bir sorun cikmaz.Ben yinede kendimi garantiye almak için kullanmadım yorumun için teşekkür ederim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…