Canım bana da yasakladı doktorumselam kızlar -
aranızda hamile olup ağda yaptıranlaar var mı ?
herhangı bir zararı varmıdır acaba - bazı doktorlar hastalarına agda yasaklıyormus henuz doktorumla bu konuda bır gorusmem olmadı bugunde randevum var - sızce ne yapmalı ?
Canım bana da yasakladı doktorumbir düşük tehlikem olmamasına rağmen başka çözüm bulun dedi bende yaptırmadım. Doğumdan sonra artık döneceğim tekrar
valla ben riske atamadım açıkcası hiçbirşey bebeğimden daha değerli değil çünkü. Bana jilet alerji yaptı denedim olmadı. Epilasyon makinesinin iki başlığı var bende onun genital bölge için olanını kullanıyorum artık. En azından jilet gibi sert çıkmıyor.saol canım ya ; napsam bılemedım bende
Canım 6 aydan sonra kendin nasil yapacaksin göremezsin kiii artik mecburen baskasina ihtiyacin olurvalla ben riske atamadım açıkcası hiçbirşey bebeğimden daha değerli değil çünkü. Bana jilet alerji yaptı denedim olmadı. Epilasyon makinesinin iki başlığı var bende onun genital bölge için olanını kullanıyorum artık. En azından jilet gibi sert çıkmıyor.
ayy şimdi bile ayna kullanıyorum kiCanım 6 aydan sonra kendin nasil yapacaksin göremezsin kiii artik mecburen baskasina ihtiyacin olur
Bi doktora sor canım ben hep yaptirdim ohh valla 5 10 dkda puruzsuz bir kutuayy şimdi bile ayna kullanıyorum kiacaba doğum yaklaşınca 8. 9. ay ağda mı yaptırsam diyorum ohhh temiz temiz ama korkuyorum da
evet hijyene dikkat etmek gerekiyor. O zaman gelince sorarım artıkBi doktora sor canım ben hep yaptirdim ohh valla 5 10 dkda puruzsuz bir kutu
Ama gittigin yerin hijyenine dikakt et ben bi defa bilmedigim kuafore gittim kasina kasina bi hal oldum megersem enfeksiyon kapmisim mantar olmusum. Tabi tedavi oldum gecti
Bi doktora sor canım ben hep yaptirdim ohh valla 5 10 dkda puruzsuz bir kutu
Ama gittigin yerin hijyenine dikakt et ben bi defa bilmedigim kuafore gittim kasina kasina bi hal oldum megersem enfeksiyon kapmisim mantar olmusum. Tabi tedavi oldum gecti
Sor canım icin rahat etsin :)saolasın canım yorumların ıcın bende gıttgım yer ıyı kendıme aıt kutu aactırıcam hatta - ama ıste doktora sorsam ıyı olucak sanırım
evet hijyene dikkat etmek gerekiyor. O zaman gelince sorarım artık
Yıllardır hamamdaki agdacima giderim hamilelikte de aynen devam ettim.hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür şimdiye kadarselam kızlar -
aranızda hamile olup ağda yaptıranlaar var mı ?
herhangı bir zararı varmıdır acaba - bazı doktorlar hastalarına agda yasaklıyormus henuz doktorumla bu konuda bır gorusmem olmadı bugunde randevum var - sızce ne yapmalı ?
Hamdaki agdacilara bende gidiyordum bekarken onlar daha iyi aliyordu vallahi hemde daha ucuzdu sen ne kadara gidiyorsun canımYıllardır hamamdaki agdacima giderim hamilelikte de aynen devam ettim.hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür şimdiye kadar
Komple ağda 30 tlHamdaki agdacilara bende gidiyordum bekarken onlar daha iyi aliyordu vallahi hemde daha ucuzdu sen ne kadara gidiyorsun canım
Aynen bende öyle yaptiriyordum bak simdi sadece paket 25 bazi yerlerde 30Komple ağda 30 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?